AltcoinsCardanoDogecoin

Stake sikrer sig navnerettighederne til Saubers Formel 1-bil i 2024 og 2025 sæsonerne

Stake F1 Team overtager Saubers Formel 1-bilnavn i 2024-2025 sæsonerne

Cryptocurrency-spil og casino-platformen Stake har opnået navnerettighederne for Saubers Formel 1-bil i 2024 og 2025 sæsonerne.

Den 1. januar annoncerede Stake, at de trådte ind i Formel 1 som primær sponsor for Saubers C44, der vil blive omdøbt som Audi’s fabrikshold i 2026.

Efter at have konkurreret under Alfa Romeo sidste år, gennemgår Sauber en ombranding efter Stellantis-ejede Alfa Romeo valgte ikke at forlænge deres sponsorat af Saubers C44 ud over 2023.

Sauger-holdet vil nu officielt blive kendt som “Stake F1 Team Kick Sauber”, og bilen vil bære navnet “Kick Sauber C44”. Lanceringen af 2024-sæsonen er planlagt til et arrangement i London i februar 2024.

For at promovere lanceringen af Stake F1-holdet, deltog den canadiske rapper og brandambassadør Drake i promotionsaktiviteter på Instagram nytårsdag. Stake er også kendt for at sponsorere Premier League-holdet Everton og have en aftale om ambassadørskab med den canadiske rapper Drake.

Holdet fortsætter med den tidligere Mercedes-kører Valtteri Bottas og den tidligere F2-stjerne Zhou Guanyu som sine førere.

I de seneste år har flere kryptobørser og virksomheder inden for cryptocurrency været sponsorer i Formel 1 og dermed udnyttet sportens globale fanskare gennem reklamer og sponsorataftaler.

OKX indgik oprindeligt et samarbejde med McLaren i maj 2022 og blev primær partner for deres F1-hold. OKX’s branding blev tydeligt vist på MCL60-racerbilen i 2023-sæsonen.

Crypto.com har også været en bemærkelsesværdig sponsor i Formel 1 siden 2021, og deres branding var synlig ved Grand Prix-baner over hele verden i forskellige løbskalendere. Stake, der tidligere havde sponsoreret Saubers køretøj i 2023 gennem indledende sponsorataftaler, har nu udviklet partnerskabet til at have en mere prominent rolle som hovedsponsor, hvilket bekræfter sin tilstedeværelse i den højt profilerede sport.

Top  EU-Parlamentet godkender ny lovgivning: Skærpede skatterapporteringskrav for kryptotransaktioner

Stakes logoer var på C43-bilen ved udvalgte begivenheder i løbet af 2023-sæsonen. Derudover er Stake også forbundet med holdets live-streaming platform, Kick.com. Kick.com’s logoer var på C43-bilen i 2023, og for 2024-sæsonen vil partnerskabet tage et skridt videre med Kick.com, der erhverver navnerettighederne til Saubers næste F1-bil, som vil være kendt som “Kick Sauber C44”.

Alessandro Alunni Bravi, en repræsentant for holdet, udtrykte begejstring over Stake’s rejse i Formel 1, der kulminerede i en hovedrolle for Stake F1-holdet. Partnerskabet repræsenterer en naturlig udvikling for Stake og bringer brandet på linje med den højt profilerede verden af Formel 1.

Sauber sluttede på niendepladsen i konstruktørernes mesterskab i den foregående sæson, og samarbejdet med Stake repræsenterer en indsats for at forbedre fanskab og udforske innovative veje inden for motorsport.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button