AltcoinsMetaverse

Stardust und Mysten Labs intensivieren die Zusammenarbeit zur Förderung des Web3-Gaming-Wachstums auf Sui-Plattform

Stardust og Mysten Labs styrker Sui’s Web3-Gaming-Økosystem

Integration af Sui med Web3-Gaming-Infrastruktur

Stardust har meddelt den fulde integration af Sui i samarbejde med Mysten Labs, hvilket udvider det Web3-Gaming-Økosystem. Denne partnerskab gør det muligt for spiludviklere at lancere deres projekter direkte på Sui-platformen, hvilket introducerer nye spil og funktioner samt forbedrer brugeroplevelsen.

Enklere Onboarding for Udviklere

Denne integration markerer en betydelig fremskridt for Sui’s gaming-økosystem, idet onboarding-processen for udviklere forbedres. Stardust’s infrastrukturværktøjer reducerer barrieren for udviklere, hvilket gør det muligt for dem at deployere spil direkte på Sui-platformen. Dette giver udviklere mulighed for at fokusere på at skabe fængslende spiloplevelser i stedet for at kæmpe med tekniske udfordringer.

Fordelene for Udviklere og Brugere

Spiludviklere kan drage fordel af Sui’s skalerbarhed, lave gebyrer og hastigt voksende community for at øge synligheden og accepten af deres spil. Denne partnerskab åbner dørene for integrationen af populære og nyudviklede spil i Sui’s økosystem og tilbyder spillerne en mere omfattende brugeroplevelse.

Kommentarer fra Nøglepersoner

Canaan Linder, CEO og grundlægger af Stardust, udtalte: “Vi er glade for at give udviklernetværket, der bruger Stardust’s infrastruktur, muligheden for at integrere deres spil direkte i Sui. Dette er ikke kun en stor fordel for Stardust-udviklere, men også for den brede accept og vækst af Web3-Gaming.”

Evan Cheng, medstifter og administrerende direktør for Mysten Labs, udtalte: “Ved Mysten Labs stræber vi altid efter at tilbyde vores fællesskab den bedst mulige brugeroplevelse. Vores partnerskab med Stardust vil åbne dørene for integrationen af både populære og nyudviklede spil i Sui’s økosystem, hvilket gør processen lettere for udviklere og tilbyder spillere en langt mere omfattende brugeroplevelse.”

Top  Mystiske transfers og ændringer får PEPE-kurs til at styrtdykke med 30 %

Om Stardust

Stardust driver Metaverse ved at aktivere blockchain i spil med en forenklet API, og virksomheden giver spiludviklere mulighed for at bygge usynligt på blockchain via deres problemfri backend-custodial-wallet-løsning. Stardust tilbyder også spil en kanal til at erhverve flere brugere, der tjener penge i spillet ved at bruge blockchain-data på tværs af Web3 for at opnå den bedste afkast på annonceudgifter.

Om Sui

Sui er en unik Layer-1 blockchain og smart contract-platform, der er designet til at gøre ejerskab af digitale aktiver hurtigt, privat, sikkert og tilgængeligt for alle. Platformen understøtter en bred vifte af applikationer med enestående hastighed og lave omkostninger, og den giver skabere og udviklere mulighed for at skabe fantastiske, brugervenlige oplevelser.

Om Mysten Labs

Mysten Labs består af et hold af førende eksperter inden for distribuerede systemer, programmeringssprog og kryptografi, og virksomhedens mission er at skabe grundlæggende infrastruktur til Web3.

Artiklen kan fortsætte ud fra dette grundlag.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button