AltcoinsShiba Inu

Stark tilbagegang i transaktionsaktivitet på Shibarium: Hvordan påvirker det Shiba Inu-prisen?

Shiba-Inus L2-Blockchain, Shibarium, havde et betydeligt fald i antallet af daglige transaktioner, hvilket rejser bekymringer omkring kundens accept af platformen. Antallet af daglige transaktioner er faldet til 5,69 millioner ifølge data fra Shibarium Explorer, hvilket er et markant fald i forhold til de 7 millioner transaktioner fra sidste måned. Dette repræsenterer en nedgang på over 44% fra den 28. december til den 4. januar.

Netzwerkauslastung und Blockzeit

Netzwerkauslastung er faldet med ca. 27%, hvilket indikerer, at L2-protokollen har tilstrækkelige reserver. Samtidig er blocktiden forbedret til 5,0 sekunder, hvilket er mindre end de tidligere 5,3 sekunder. Shibarium har muliggjort 266.645.659 netværkstransaktioner med 1.326.992 registrerede adresser i Layer-2-netværket, hvilket viser omfanget af aktiviteterne i Shiba-Inu-økosystemet.

Anstieg der Verbrennungsrate

Token-Burn-Rate er steget markant, da mere end 53,5 millioner tokens blev trukket ud af cirkulationen, hvilket repræsenterer en stigning på 2.068,92%. Derudover har et Shibarium-teammedlem angivet, at der vil blive brændt 9,25 billioner Shiba Inu tokens i nær fremtid, hvilket viser en ambitiøs plan for at forbedre værdien af BONE og løse inflationsproblemer.

Auswirkungen auf den SHIB-Kurs

Det faldende antal transaktioner på Shibarium har haft en mærkbar effekt på prisen på Shiba Inu, som er faldet med 5,70% og ligger på $0,000009029. Dette kommer efter en periode med den højeste pris på $0,00001089 og understreger de udfordringer, som memecoinen står overfor.

Hold dig opdateret med Shiba Inu News her

Top  Ripple: Drømmen om 50 dollar - er det realistisk?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button