AltcoinsCardanoDogecoin

Starknet introducerer STRK staking og muliggør Mainnet afstemning for tokenholdere for at stemme om styringsomstrukturering.

Starknet introducerer STRK-staking og muliggør Mainnet-afstemning

Starknet har lanceret en ny funktion, der gør det muligt for brugere at stake deres STRK-tokens og samtidig deltage i Mainnet-afstemninger. Denne spændende udvikling giver tokenholdere mulighed for at engagere sig aktivt i platformens governance struktur.

Hvad er STRK-staking?

Staking af tokens refererer til processen med at deponere ens kryptovaluta i en wallet i et bestemt tidsrum for at sikre netværket og blive belønnet med ekstra tokens som incitament. Med Starknets nye STRK-staking-funktion kan brugere nu stake deres STRK-tokens og tjene belønninger baseret på den mængde tokens, de vælger at støtte netværket med.

Mainnet-afstemninger

Ud over at kunne stake deres STRK-tokens har brugere nu også mulighed for at deltage i Mainnet-afstemninger. Disse afstemninger giver tokenholdere mulighed for at stemme om vigtige governance spørgsmål og beslutninger relateret til Starknet-platformen. Deltagelse i Mainnet-afstemninger giver brugerne en stemme i, hvordan platformen skal udvikle sig i fremtiden.

Konklusion

Starknets lancering af STRK-staking og Mainnet-afstemninger er et spændende skridt mod at give brugerne mere magt og indflydelse på platformens udvikling og fremtidige retning. Ved at deltage i staking og afstemninger kan STRK-tokenholdere aktivt bidrage til at forme Starknet og sikre, at deres stemme bliver hørt i governance-processen.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Top  Cardano (ADA) kæmper med kursfald og faldende transaktioner: Hvad er årsagen, og hvad kan vi forvente fremadrettet?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button