Altcoins

Stellar-Netzwerk bereitet sich auf Protokoll 20 Upgrade vor – Analyst sieht Potenzial für XLM-Kurs von 5$

Stellar: Analytiker forudser, at XLM kan nå $5 med det kommende Protocol 20 Upgrade

Stellar-Netværket i fokus

Den seneste Stellar-Roadmap har skabt optimisme omkring fremtiden for netværket. Med den planlagte introduktion af det kommende “Protocol 20” Upgrade i denne måned, er Stellar-Community’en spændt på, hvad der venter forude. Analytikere ser især positivt på Stellars native token XLM, som forventes at opleve en betydelig stigning.

Analytikerens synspunkt

En nylig analyse signerede af EGRAG har kastet lys over XLM’s fremtidige kursudvikling. Analysen fremhævede, at XLM tidligere har haft svært ved at stabilisere kursen.

“Under den forrige opadgående periode svingede XLM omkring $0,80. Derefter oplevede vi fire betydelige tilbageslag, i gennemsnit ca. 47% nedgang.”

Som følge af dette er XLM faldet med mere end 48% siden sit højdepunkt i juli 2023. Alligevel har analysen påpeget en konsistens i udviklingen, der antyder, at XLM stadig har potentiale. Den langsigtede nedgang i altcoin-kursen giver investorer mulighed for at finde et indgangspunkt inden for en opadgående trend.

Langsigtede udsigter for XLM

På lang sigt har analytikeren forudset, at XLM kan nå $5, hvis der registreres en stigning i de kommende måneder.

“En stigning i XLM-kursen til området $0,5 vil markant styrke tilliden til tælleprocessen. W-formationen er stadig afgørende, med projekteringer på $1,5 ved ikke-logaritmiske skalaer og $5 ved logaritmiske skalaer – et meget lovende potentiale for XLM.”

I skrivende stund handles XLM til $0,1127 med en stigning i det daglige handelsvolumen på 22,25%. Selvom tabene endnu ikke er opvejet, er XLM langsomt i bedring sammen med andre altcoins.

Top  Stablecoin-udsteder Circle sikrer betinget registrering som digital aktivserviceudbyder i Frankrig.

Stellar forud for Protocol 20 Upgrade for Mainnet

Det kommende store Protocol 20 Upgrade, der er planlagt til februar, er også positivt at bemærke. Stellar har annonceret, at netværket har implementeret en forhåndsopdatering for at løse et stort transaktionsproblem for brugerne. Dette opdaterede vil afslutte det nylige gebyrstigningsproblem, der blev forårsaget af en fejl.

Netværksbrugere, der bruger Stellar Core, skal opgradere til den nyeste version for at sikre kompatibilitet med det kommende Protocol 20 Mainnet Upgrade Voting, der er planlagt til den 20. februar. Protocol 20 vil bl.a. introducere smart contracts til Stellar-blockchain-netværket.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button