Altcoins

Stellar wird Mitglied der CALP-Organisation und arbeitet mit humanitären Hilfsorganisationen zusammen

Stellar bliver medlem af CALP-organisationen

Stellar, et førende blockchain-netværk, har annonceret sit medlemskab af CALP-organisationen. CALP-netværket består af over 90 organisationer inden for humanitære hjælpeorganisationer, der arbejder sammen inden for politik, praksis og forskning inden for cash voucher-støtte og finansiel hjælp. Denne partnerskab vil bidrage til at styrke Stellar-netværkets teknologiske fremskridt inden for humanitær hjælp.

Samarbejde for at forenkle komplekse programmer og skabe positive forandringer

Gennem Stellar Aid Assist, en åben kildekode betalingsapplikation, vil Stellar-netværket og CALP sammen arbejde på at forenkle komplekse cash voucher-programmer og fremme valgmuligheder inden for global nødhjælp. Målet er at have en positiv indvirkning på globale nødsituationer ved at muliggøre ansvarlig cash voucher-støtte.

Både Stellar-netværket og CALP-organisationen har modtaget denne nyhed med positive reaktioner. Stellar udtalte:

“Mens globale nødsituationer fortsætter med at få overskrifter, spiller CALP-netværket en uvurderlig rolle ved at muliggøre, informere og fremme ansvarlige cash voucher-støtteprogrammer (CVA).”

CALP, der oprindeligt blev grundlagt som “Cash Learning Partnership,” er en platform, der sigter mod at skabe fællesskaber for organisationer for at styrke deres evner, viden, koordination og politik inden for cash voucher-støtte. Platformen fokuserer desuden på digitale betalinger, køn og inklusion samt flerformåls cash assistance og lokal forankret cash voucher-støtte.

Maksimering af potentialet inden for humanitær hjælp

CALP beskæftiger sig primært med at maksimere potentialet inden for humanitær cash voucher-støtte og dens evne til at hjælpe mennesker, især i krisesituationer, hvor der er behov for økonomisk støtte. CALP har til hensigt at hjælpe mennesker med at overvinde kriser med værdighed og opnå langsigtet trivsel gennem selvbestemmelse og valgmuligheder.

Top  Udenlandske besøgendes "digitale yuan" stiger - og flere kinesere får nu deres løn i CBDC

Stellar-netværket har succesfuldt gennemført deres pengeoverførselsprogrammer de seneste år og har allerede anmodet om ressourcer fra CALP. Med dette nye medlemsskab er Stellar nu en del af CALP og vil udnytte deres omfattende netværk af uddannelsesressourcer.

I en blogpost erklærede Stellar Development Foundation (SDF) følgende:

“Stellar Development Foundation (SDF) henvendte sig til CALPs omfattende netværk af uddannelsesressourcer, da vi udvidede vores humanitære pengeoverførselsprogrammer i forberedelse på lanceringen i 2022. Et år senere er vi glade for at kunne meddele, at SDF nu er den nyeste medlemsorganisation i CALP.”

Dette partnerskab mellem Stellar og CALP viser netværkets forpligtelse til at styrke den humanitære hjælp og udvide sin rækkevidde. Stellar er fast besluttet på at fortsætte sin rolle som et førende blockchain-netværk og bidrage til at gøre en forskel i nødsituationer over hele verden.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button