AltcoinsCardanoDogecoin

StepN Go og Adidas lancerer ny kollektion af NFT sneakers kaldet “Genesis”

Social lifestyle app StepN Go og sportstøjsproducenten Adidas har endnu engang slået sig sammen for at lancere en ny kollektion af NFT-sneakers kaldet “Genesis.”

NFT står for non-fungible tokens, hvilket betyder, at hver sneaker i denne kollektion vil have sit eget unikke digitale ejerskabscertifikat. Dette gør samlingen til en sjælden og unik investeringsmulighed for samlere og sneakerentusiaster.

Samlingen kommer som en del af StepN Go og Adidas’ fælles engagement i at kombinere mode med den digitale verden. Ved at lave NFT-sneakers åbner de op for en ny måde at samle og handle sneakers på, samtidig med at de følger med den stigende popularitet af NFT’er globalt.

“Genesis”-kollektionen vil bestå af en række limited edition-sneakers designet af Adidas og lanceret eksklusivt på StepN Go-appen. Sneakersne vil være tilgængelige for køb ved hjælp af kryptovaluta og vil være en del af en større trend inden for modebranchen, der ser en stigning i brugen af NFT’er som en del af kreative kollektioner.

StepN Go, der er kendt for at være en social lifestyle app, der forbinder brugere gennem fælles interesser og aktiviteter, sigter mod at skabe et unikt fællesskab af sneakerentusiaster og samlere gennem lanceringen af “Genesis”-kollektionen.

Adidas, der er en af de førende sportstøjsproducenter i verden, fortsætter med at være i fronten af innovation og trends i modebranchen ved at omfavne den digitale udvikling og samarbejde med platforme som StepN Go for at skabe unikke og eftertragtede produkter til deres fans og kunder.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Top  De bedste kryptovalutaer at købe nu - January 4: Beam, Sei, Celestia

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button