AltcoinsCardanoDogecoin

Steve Aoki og Stepn lancerer en begrænset serie af NFT-digitale sneakers

Steve Aoki og Stepn samarbejder om at udgive en begrænset serie af NFT digitale sneakers. I et nyligt samarbejde, der bringer underholdningsindustrien og kryptocurrency sammen, har den elektroniske musiker og NFT-skaber Steve Aoki slået sig sammen med det mobile “move-to-earn” spil Stepn. Samarbejdet sigter mod at lancere en unik kollektion af digitale sneakers som non-fungible tokens (NFTs) på Solana blockchain. Kollektionen passer sammen med Aokis eksisterende NFT-baserede medlemsklub, A0K1VERSE.

Steve Aoki x Stepn-kollektionen består af 300 begrænsede udgaver af digitale sneakers i fire forskellige designs – Walker, Jogger, Runner og Trainer. 240 af disse vil blive solgt via MOOAR-markedspladsen mellem den 31. oktober og 4. november til 3.500 GMT (ca. 695 dollars). Yderligere 60 NFTs vil blive tildelt Aokis fancommunity, hvilket fuldender kollektionen med 300 NFT-udgaver.

“NFT’erne, når de er forbundet til mobiltelefoner via Stepn-platformen, giver brugerne mulighed for at tjene kryptobelønninger baseret på deres fysiske bevægelser, såsom at gå eller jogge. Stepn, der er skabt af Find Satoshi Lab, hævder at have over 2 millioner aktive månedlige brugere.

Shiti Manghani, COO for Find Satoshi Lab, talte om samarbejdet og sagde: “Steve Aoki fortsætter med at udfordre grænser og demonstrere enorm innovation. Dette partnerskab understreger vores engagement i denne sag og understreger potentialet i vores branche.”

A0K1VERSE, Steve Aokis NFT-baserede medlemsklub, tilbyder en række eksklusive fordele til sine indehavere. Denne nye digitale sneakerkollektion er en udvidelse af Aokis bredere engagement inden for NFT-området, der har set samarbejder med virksomheder som Gala Games og Nickelodeon samt den berømte tegneseriekunstner Todd McFarlane.

I et tidligere interview i 2022 afslørede Aoki, at han “byggede sin egen verden” gennem A0K1VERSE.

Top  Solana (SOL) Long-Trader oplever store tab, mens kursen fortsætter med at falde

Imens har Find Satoshi Lab, start-uppen bag Stepn, også offentliggjort sine planer om et nyt spil ved navn Gas Hero.

Selvom detaljer om Gas Hero er sparsomme, er det et MMO-spil, der vil være spilbart via webbrowsere og mobiltelefoner. Spillet foregår i en fremtidig dystopisk verden, og dets udvikling indikerer virksomhedens yderligere indtræden i cryptocurrencies gaming-sektoren.

Samarbejdet mellem Steve Aoki og Stepn tilføjer endnu et lag til den igangværende samtale om integrationen af NFTs i sektorer udover ren digital kunst. Når NFT’er finder forskellige anvendelser, fra samleobjekter til brugsorienterede aktiver, viser dette partnerskab, hvordan eksisterende platforme udforsker nye måder at engagere sig med deres brugerbase.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button