AltcoinsCardanoDogecoin

Storbritannien arbejder på at positionere sig som et centralt knudepunkt for krypto – Hub

De britiske myndigheder undersøger svære vilkår for kryptovaluta-firmaer

Den britiske finansminister har lovet at undersøge de rapporterede sværheder, som licenserede kryptovaluta-firmaer oplever i at åbne forretningskonti i landet.

Kansleren for skatkammeret, Jeremy Hunt, har accepteret at mødes med den økonomiske sekretær i skatteministeriet, Bim Afolami, for at drøfte dette spørgsmål efter et spørgsmål stillet af Lisa Cameron, formand for Crypto and Digital Assets All-Party Parliamentary Group.

Under parlamentsmødet udtrykte Hunt sit løfte om at tage fat på problemet og anerkendte vigtigheden af at regulere kryptomarkedet på en ansvarlig måde. Han understregede, at Storbritannien, især London, er blevet et globalt knudepunkt for kryptovalutaer.

Som et led i regeringens mål om at fremme væksten i kryptoindustrien har landet indført lovgivning for at regulere stablecoins og promovere kryptotjenester.

“Vi skal regulere markedet for kryptovaluta på en ansvarlig måde, så det virkelig kan tage fart på den måde, det var tiltænkt,” sagde Hunt. “Det er grunden til, at vi har indført lovgivning for stablecoins og for at fremme kryptotjenester.”

Storbritannien arbejder på at positionere sig som et kryptoknudepunkt

Storbritannien har aktivt forsøgt at positionere sig som en markant aktør i kryptorummet. I april 2022 afslørede premierminister Rishi Sunak planer om at omdanne nationen til et “globalt kryptoknudepunkt.” Siden da har regeringen taget betydelige skridt for at støtte denne vision, herunder indførelse af reguleringer til at overvåge Digital Securities Sandbox-initiativet.

I oktober implementerede Financial Conduct Authority (FCA) nogle nye regler vedrørende digitale aktiver, som kræver, at kryptofirmaer registrerer sig hos den finansielle regulator og får godkendt deres markedsføringsmaterialer af en FCA-autoriseret virksomhed. Disse regler, der træder i kraft fra den 8. januar 2024, falder under Finansiel Services and Markets Act 2023 (FSMA). DSS vil fungere som et platform for reguleringsmyndigheder og virksomheder til at teste innovative løsninger såsom distribueret hovedbogsteknologi og tokenisering af værdipapirer.

Top  Kom med på bølgen: Alt hvad du behøver at vide om CityBoys presale på Cardano blockchain

Bim Afolami er blevet udnævnt som økonomisk sekretær for Storbritanniens skattekammer, hvor han vil have ansvaret for politikker, der påvirker vedtagelsen af digitale aktiver og centralbankdigitale valutaer i landet. I et nyligt interview understregede Afolami behovet for regulering for at finde en balance mellem effektiv tilsyn og skabe plads til innovation og vækst.

“Der er ingen pointe i at have den sikreste kirkegård. Der skal være plads til dyriske instinkter, vi skal innovere, vi skal drive vækst og initiativ,” sagde han. Derudover bakker Afolami op om de seneste beslutninger fra finansielle regulatorer om at fjerne loftet for bånkers bonusser og understreger, at han ikke agter at indføre foranstaltninger til at overvåge løn i sektoren.

“Det er virkelig vigtigt, at vi ikke maler alle kryptofirmaer i samme billede som FTX eller Binance.”

Kontrollér venligst oplysningerne manuelt før publicering.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button