AltcoinsCardanoDogecoin

Storbritannien lancerer ny digital aktivbeskatningsløsning for investorer

CoinTracking Lancerer Fuldservice i Storbritannien til Hjælp med Krypto Skatteberegninger

CoinTracking, en digital asset-skatteløsning, har lanceret sine tjenester i Storbritannien med det formål at give investorer adskillige muligheder for skatteberegninger, betalinger og at holde styr på overensstemmelseskrav. Ifølge en pressemeddelelse fra den 19. december er dette et skridt i firmaets planer om at udvide deres operationer i Storbritannien efter succes med at hjælpe brugere med at beregne kryptoskatter og foretage andre indberetninger.

Den britiske skattekode omkring digitale aktiver er kompleks, og CoinTracking tilbyder forskellige løsninger, der gør det muligt for investorer at spore skatter i alle typer af regnskabsmetoder. Platformen, der opererer i 25 lande, har til hensigt at udvide globale operationer efter at have nået 1,4 millioner brugere.

Dario Kachel, administrerende direktør for CoinTracking, forklarede, at selskabets service vil hjælpe brugere med at undgå at bryde de stadigt skiftende regler. Fuldservice blev specielt designet til at give personlig hjælp til krypto-investorer i Storbritannien, i stedet for at lade investorerne overgivne til skiftende krav.

Britiske investorer kan nu importere deres handelsdata fra flere virtuelle assetbørser, tegnebøger og decentrale applikationer (dApps) til sporing på platformen, før de går videre til at generere en skatterapport.

I takt med stigende regulering i kryptobranchen har skattemyndighederne implementeret flere regler, der kræver, at virksomheder og brugere foretager indberetninger for gevinster og i nogle tilfælde for udenlandske beholdninger.

Den britiske regering har opfordret kryptobrugere til at frivilligt indberette gevinster ved handel med digitale aktiver for at undgå skattepligt. For at inddrive skatter har nogle myndigheder instrueret centraliserede børser (CEX) og andre parter om at foretage periodiske indberetninger.

Top  Binance-sagen og dens indvirkning på AML-overholdelse i kryptobranchen

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button