AltcoinsCardanoDogecoin

Storbritannien offentliggør forslag til regulering af fiat-backed stablecoins og bredere industrielle regler

Stabilecoin-reguleringsforslag offentliggjort i Storbritannien

Storbritannien har offentliggjort forslag til et stabilcoin-rammearbejde sammen med bredere lovgivning i industrien i et forsøg på at positionere landet som en investeringsdestination og for at beskytte brugerne.

I en meddelelse den 30. oktober offentliggjorde Skatteministeriet en række retningslinjer for regulering af ‘fiat-understøttede stablecoins’ efter bredere opmærksomhed på markedet om behovet for global regulering.

Der er i nyere tid blevet opfordret til, at Storbritannien offentliggør en officiel erklæring om stabilcoin-brug og integrerer disse aktiver i det finansielle system for at fremme grænseoverskridende betalinger.

I henhold til meddelelsen vil de nye love bringe fiat-understøttede stablecoins under Bank of Englands (BoE), Financial Conduct Authority (FCA) og Payment Systems Regulators (PSR) kontrol for at skabe finansiel stabilitet og undgå overlapning af regulering.

“Firmaer ønsker at gennemføre enten fase 1-aktiviteter som tidlige adoptører eller firmaer, der har forretningsmodeller, der primært fokuserer på fase 2-aktiviteter, forventes at have en grad af valgmulighed og fleksibilitet,” udtalte regeringen.

Fiat-understøttede stablecoins i det finansielle system

Ifølge meddelelsen vil stablecoins blive reguleret på flere måder, herunder de aktiver, der anvendes i kæderne, og ved at regulere aktiviteterne i forbindelse med udstedelse og opbevaring af aktiverne.

Brugen af stablecoin i betalingskæder vil blive omfattet af Payment Service Regulation (2017), der har en skabelon for relaterede institutioner, der yder finansielle tjenester.

Når det kommer til udstedelse, vil FCA træde til med regler, der guider firmaer, da aktiviteterne omkring frigivelsen af nye aktiver vil blive inkluderet i Financial Services and Markets Act.

“Dette vil give FCA mulighed for at fastsætte regler for virksomheder, der udfører disse aktiviteter. Firmaer, der ønsker at ansøge om autorisation til at udføre enten udstedelses- eller opbevaringsaktiviteter, vil være underlagt FCA-regler og retningslinjer som sædvanlig for FCA-regulerede aktiviteter,” udtalte regeringen.

Top  Wall Street Memes Launches Hourly Buybacks and Unveils New Token Dashboard in Preparation for Price Explosion

Den britiske regering søger at få udenlandske virksomheder til at overholde lokale standarder, da stablecoins uden fiat-understøttelse er forbudt i regulerede betalingskæder, selvom der ikke er foretaget et direkte forbud.

Stablecoin-udstedere vil også skulle have reservefonde af aktiver ifølge Kommissionens regler, og der vil være mulighed for at anvende Insolvency Act 1986 i tilfælde af efterfølgende fejl.

Bredere regulering i horisonten

I år har flere politiske observatører ros for Storbritanniens bestræbelser på at regulere krypto i overensstemmelse med Rishi Sunaks vision om at gøre landet til et kryptohub i 2022.

Skatteminister Andrew Griffith beskrev de seneste tiltag som et skridt i den rigtige retning efter måneders forventning.

Sidste uge udgav Storbritannien svar på høringspapiret og behandlede spørgsmål om en digital pund og investornachfrage efter bredere regulering af stablecoins.

Ifølge papiret vil en ordentlig regulering blive fastlagt for fiat-understøttede stablecoins som fase 1, og algoritmiske og andre aktiver vil følge i anden fase.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button