AltcoinsCardanoDogecoin

SWIFT indleder forsøg med digitale aktivtransaktioner med banker inden 2025, dækker betalinger, værdipapirer og mere.

SWIFT påbegynder forsøg med digitale aktivtransaktioner med banker inden 2025

SWIFT, Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication, har annonceret planer om at indlede forsøg med digitale aktivtransaktioner med banker inden år 2025. Dette skridt forventes at dække en række områder, herunder betalinger, værdipapirer og mere.

Baggrund

SWIFT er en global organisation, der driver et netværk, der muliggør finansielle transaktioner mellem forskellige finansielle institutioner, primært banker. Organisationen er kendt for at facilitere pålidelige og sikre beskedsystemer for at sikre effektiv kommunikation mellem parter i finansielle transaktioner.

Digitale aktiver

I lyset af den stigende popularitet og adoption af digitale aktiver, såsom kryptovalutaer og digitale værdipapirer, erkender SWIFT vigtigheden af at integrere disse nye aktiver i deres eksisterende infrastruktur. Ved at indlede forsøg med digitale aktivtransaktioner søger SWIFT at imødekomme behovene og forventningerne fra deres medlemmer og kunder.

Forventede fordele

Ved at tilbyde muligheden for at håndtere digitale aktiver, herunder kryptovalutaer, håber SWIFT at kunne forbedre hastigheden og effektiviteten af transaktioner for deres brugere. Dette kan potentielt reducere omkostningerne ved transaktioner og åbne op for nye muligheder for finansielle institutioner.

Fremtidsudsigter

Med planerne om at påbegynde forsøg med digitale aktivtransaktioner med banker inden 2025, ser det ud til, at SWIFT er på vej til at omfavne den digitale udvikling i finanssektoren. Det vil være interessant at følge med i, hvordan disse forsøg udvikler sig, og hvilke muligheder det kan skabe for både SWIFT og deres brede netværk af partnere.

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button