AltcoinsCardanoDogecoin

Sydkoreansk højesteret opretholder skyldig kendelse for tidligere Coinone-medarbejdere med bestikkelsesanklager.

I en nylig afgørelse har Den Sydkoreanske Højesteret opretholdt en skyldig dom for to tidligere medarbejdere hos Coinone, en kryptobørs, der modtog bestikkelse for at liste alternative mønter på platformen.

Den Sydkoreanske Højesteret har bekræftet en tidligere dom afsagt af en lavere retsinstans, som fastslog, at to tidligere medarbejdere hos Coinone var skyldige i at modtage bestikkelse. De to medarbejdere havde taget imod bestikkelse fra udviklere af alternative mønter for at få deres kryptovalutaer opført på Coinone-børsen.

Ifølge undersøgelser fra retsmyndighederne bekræftede en tidligere administrerende direktør fra Coinones moderselskab, Upbit, at bestikkelsen blev videregivet til de to medarbejdere. De to medarbejdere blev dømt for at have accepteret bestikkelse og for at have misbrugt deres stilling til personlig vinding.

Dommen fra Den Sydkoreanske Højesteret markerer en vigtig sejr i kampen mod korruption i landets kryptoinvesteringsscenarie. Det sender også et klart signal om, at retfærdighed vil blive håndhævet og at ulovlige aktiviteter vil blive straffet hårdt.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Top  Cardano begynder at komme sig med en stigning på 2 % ved redaktionens deadline

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button