AltcoinsCardanoDogecoin

Sydkoreansk kryptobørs Huobi Korea lukker ned: Hvad betyder det for den koreanske kryptomarked?

South Korean cryptocurrency exchange Huobi Korea har meddelt, at de vil lukke deres tjenester med virkning fra den 29. januar 2024. Beslutningen kommer som reaktion på, hvad selskabet beskrev som et udfordrende “forretningsmiljø.”

Grundlagt i 2017, havde Huobi Korea afbrudt forbindelser med HTX (tidligere Huobi Global) i januar 2023. Lukningsmeddelelsen følger lignende beslutninger truffet af andre mindre sydkoreanske børser, herunder Cashierest og Coinbit, i november, sammen med suspenderingen af handelstjenester af CoreDAX, der angiveligt stod over for økonomiske vanskeligheder.

Huobi Korea forsikrede sine brugere om, at de ville kunne hæve deres midler, selv efter lukningen, og understregede dermed deres forpligtelse til at sikre en problemfri overgang for deres kundebase.

Håndfuld Børser Dominerer Det Koreanske Marked

Selskabets beslutning stemmer overens med en tendens, der er observeret på det sydkoreanske kryptomarked, hvor de fem største børser – Upbit, Bithumb, Coinone, Korbit og Gopax – dominerer 99,6% af det samlede krypto-handelsvolumen pr. 30. juni 2023, ifølge den koreanske finanstilsynsmyndighed (FSC).

Sydkoreas strenge reguleringsmiljø for kryptobørser, indført gennem en ændring af loven om finansiel rapportering i 2021, kræver, at disse platforme opretholder en partnerskabsaftale med en lokal bank for at tilbyde fiat-til-krypto-tjenester. Formålet er at begrænse risici forbundet med hvidvaskning af penge og prismanipulation. Imidlertid formåede Huobi Korea sammen med 20 andre børser ikke at sikre sådanne partnerskaber, hvilket begrænser dem til krypto-til-krypto-handel.

Nye Kryptoregler, der Træder i Kraft Dette År

Den kommende “Virtual Asset Investor Protection Act,” som forventes at træde i kraft i juli 2024, vil pålægge yderligere ansvarsområder for kryptobørser med hensyn til beskyttelse af brugerfonde. Disse forpligtelser omfatter opretholdelse af 80% af samlede brugerfonde eller tilsvarende værdi i en sikker kold pengepung samt registrering af forsikringsdækning for at garantere kompensation til brugerne i tilfælde af hacking eller systemfejl.

Top  Potentielt Kursfald for FLOKI: Aktivitet i tidligere inaktiv wallet skaber bekymring hos investorer

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button