AltcoinsCardanoDogecoin

Sydkoreansk medie mogul løsladt på kaution i fortsat sag om markedsmanipulation og insiderhandel ved Bithumb crypto exchange

En sydkoreansk domstol har frigivet en medie-tycoon og forretningsleder mod kaution, samtidig med at en efterforskning af markedsm manipulation og insiderhandel på krypto-børsen Bithumb fortsætter.

Den tidligere administrerende direktør for Chorokbaem Group, moderselskabet til Chorokbaem Media, Won Young-sik, er blevet løsladt efter at have betalt en kaution på $232.000 og iført en elektronisk fodlænke. Han er også blevet forbudt at forlade landet, ødelægge beviser og kontakte personer, der er involveret i efterforskningen. Hvis han undlader at overholde betingelserne, vil han blive taget tilbage i varetægt.

Sidste år blev Won Young-sik anklaget for involvering i ulovligheder hos Bithumb, Sydkoreas næststørste børs efter handelsvolumen. En artikel publiceret i september 2022 hævdede, at en mystisk og sky forretningsmand ved navn Kang Jong-hyun var den egentlige ejer af Bithumb. Kang ejer angiveligt kontrolandele i flere virksomheder med minoritetsandele i Bithumb. Anklagerne mener, at Kang brugte sin position til at manipulere aktiekurserne på KOSDAQ-børsen. Denne efterforskning er senere blevet udvidet til at omfatte flere berømtheder, herunder ægtemanden til en “første generation” K-pop-stjerne.

Anklagerne mener også, at Kang muligvis har manipuleret kryptomarkederne ved at bestikke tidligere Bithumb-ansatte til at liste mønter på platformen. Ifølge dem har dette bidraget til kunstigt stigende priser, der tillod en lille gruppe af cryptohandlere at tjene hurtige penge på deres mønter.

Kangs tidligere kæreste, skuespiller Park Min Young, er også blevet involveret i den langvarige retssag. Kang installerede Parks ældre søster i en ledende rolle i en af Bithumbs tilknyttede virksomheder. Medieeksperter har hævdet, at Kangs tilknytning til Chorokbaem Media førte til, at Park skrev under med talentagenturet Hook Entertainment, et datterselskab af Chorokbaem.

Top  Bølge af krypto-svindel rammer FBI - Stigning på 53% i tab

Anklagerne hævder, at Won og Kang brugte indløselige obligationsindstillinger hævet af Bithumb-affiliater Vidente og Bucket Studio. Ifølge dem blev disse indstillinger udført mellem december 2021 og juli 2022 for virksomheder drevet af Wons børn og kan have forstyrret markedet for mere end $45 million.

Til trods for retsstridighederne, har Bithumb set sine forhold forbedre sig på det seneste. Platformen har indhentet noget af det marked, den havde mistet til sin største konkurrent Upbit takket være lanceringen af provisionsfri handel. Bithumb håber også at blive optaget på KOSDAQ og blive nationens første og eneste offentligt noterede krypto-børs.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button