AltcoinsCardanoDogecoin

Sygnum udvider til Europa med krypto-licens i Liechtenstein

Sygnum udvider til Europa med Krypto-licens i Liechtenstein

Digital formuer banken Sygnum har meddelt, at de har udvidet deres aktiviteter til Europa ved at sikre sig en krypto-licens i Liechtenstein.

Udvidelse til Europa

Sygnum, en schweizisk-baseret digital formuer bank, har taget endnu et skridt mod at udvide deres globale tilstedeværelse ved at sikre sig en krypto-licens i Liechtenstein. Denne licens giver dem mulighed for at udvide deres tjenester til Europæiske kunder og styrke deres position i det voksende marked for digitale aktiver.

En strategisk beslutning

Med tildelingen af krypto-licensen i Liechtenstein, har Sygnum mulighed for at tilbyde en bred vifte af finansielle tjenester til europæiske kunder, herunder handel med digitale aktiver, staking og lån. Denne strategiske beslutning er et vigtigt skridt i Sygnums plan om at blive en global leder inden for digital formueforvaltning.

En central placering

Liechtenstein er kendt for at have en af de mest progressive lovgivninger for krypto-aktiver i Europa, hvilket gør det til en attraktiv base for virksomheder inden for blockchain og digitale aktiver. Med etableringen af deres nye base i Liechtenstein er Sygnum godt positioneret til at udnytte de fordele, som dette land har at tilbyde.

Konklusion

Med tildelingen af en krypto-licens i Liechtenstein har Sygnum taget et vigtigt skridt mod at udvide deres tilstedeværelse i Europa. Denne nye base vil give dem mulighed for at tilbyde deres innovative finansielle tjenester til europæiske kunder og styrke deres position som en global leder inden for digital formueforvaltning.

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button