Altcoins

Telefónica und Nova Labs arbeiten gemeinsam an der Integration von Helium Mobile Access Points, um die Abdeckung in Mexiko zu erweitern.

Telefónica og Nova Labs samarbejder om at udvide dækningen i Mexiko med Helium Mobile Access Points

Samarbejdet mellem Telefónica og Nova Labs

Telefónica, en ledende leverandør af telekommunikationstjenester, har indgået et samarbejde med Nova Labs, der er specialiseret i decentral trådløs kommunikationsteknologi. Formålet med samarbejdet er at implementere Helium Mobile Access Points i Mexico for at udvide dækningen og integrere mobil dataoverførsel i Helium Mobile Network.

Pilotprojekt i Mexico

Det igangværende pilotprojekt udføres i byer som Mexico og Oaxaca med det formål at udvide Telefónicas dækning og integrere mobil dataoverførsel i Helium Mobile Network.

Implementering af OpenWifi-standarden

Samarbejdet er baseret på OpenWifi-standarden fra Telecom Infra Project (TIP) og tilbyder udvalgte Movistar-brugere i Mexico muligheden for at forbinde sig til Helium Mobile Network via deres Movistar-SIM-kort.

Effekten af Helium Mobile Access Points

Helium Mobile Access Points, der er integreret i et Telefónica-management system, muliggør automatiseret adgang til Helium Mobile Network for mobil dataoverførsel samtidig med at kontrollen over brugeroplevelsen og tjenestekvaliteten bevares.

Reduktion af omkostninger og infrastrukturudvidelse

Brugen af Helium Mobile Hotspots indebærer en reduktion af omkostningerne for telekommunikationsinfrastrukturen og muliggør deltagelse i udvidelsen af Telefónicas dækning for enkeltpersoner og små virksomheder.

Fremtidsudsigter

Amir Haleem, CEO for Nova Labs, påpeger at samarbejdet løser udfordringerne inden for telekommunikation og tilbyder en løsning for sikker global dataoverførsel, samtidig med at infrastrukturudgifterne reduceres uden at gå på kompromis med tjenestekvaliteten.

Konklusion

Sammen udgør Telefónica og Nova Labs en vendepunkt i integrationen af avanceret teknologi og samarbejdsbaserede telekommunikationsløsninger for at optimere mobil forbindelse og dækning. Med det store kundegrundlag i Europa og Latinamerika og ekspertisen inden for decentral trådløs kommunikation og Helium-netværket har samarbejdet potentiale til at revolutionere mobilkonnektiviteten.

Top  48 lande over hele verden forpligter sig til en ny skattemæssig gennemsigtighedsstandard i kampen mod skattesvindel i kryptovalutaer - 2027 markerer starten.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button