AltcoinsCardanoDogecoinRipple

Tether kritiserer Deutsche Banks påstand om stabilitet i stablecoins

Tether Kritiserer Deutsche Banks Advarsel om Stablecoins

I en seneste respons har Tether, verdens største stablecoin, kraftigt kritiseret Deutsche Banks udtalelse, som satte spørgsmålstegn ved bæredygtigheden af stablecoins og Tethers solvente.

Deutsche Banks forskning, offentliggjort tirsdag, undersøgte 334 valutapar siden år 1800 og konkluderede, at kun 14% overlevede. Analysen af stablecoins viste, at aktivklassen er tilbøjelig til “turbulens og de-pegging hændelser.”

Forskningen analyserede sammenbruddet af TerraUSD stablecoin, hvilket havde en ripple-effekt på hele kryptomarkedet. “Disse hændelser understreger volatiliteten og risiciene forbundet med stablecoins og behovet for større gennemsigtighed og regulering på cryptocurrency-markedet,” lød rapporten.

Yderligere kritiserede Deutsche Bank Tether-markedets dominerende stablecoin og satte spørgsmålstegn ved dets solvente og dets industristandard for cryptocurrency-derivater.

Rapporten understregede udfordringerne ved at konstruere stabile valutapar trods kryptovalutaers nyhed. “Det er sandsynligt, at vi vil se meget mere ustabilitet i de kommende år,” tilføjede den.

Det tyske bankgigant undersøgte over 3.350 forbrugere i marts (550 i Frankrig, Tyskland, Spanien, Italien, UK hver og 600 i USA), hvor de spurgte til stabiliteten af stablecoins.

“Kun 18% af forbrugerne forventer, at de vil trives, mens 42% forventer, at de vil forsvinde,” konkluderede undersøgelsen.

Ikke mindst skrev forskerteamet, at de er bekymrede for Tether på grund af dets implikationer i lyset af “monopolet på stablecoin-markedet.” Ifølge en Bloomberg-rapport fremhævede analytikerne også afhængigheden af Tether på markedet for kryptovalutaderivater.

I modsvar til Deutsche Banks påstande om stablecoins sagde Tether, at forskningen “mangler klarhed og substansiel evidens og støtter sig til vage påstande i stedet for rigorøs analyse.”

“Selvom den forsøger at forudsige tilbagegangen for stablecoins, undlader den at give konkret data til at støtte dens påstande.”

Top  BlackRock bliver bødebelagt af SEC, og det rejser spørgsmål om dets egnethed til at håndtere en Bitcoin ETF.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button