AltcoinsCardanoDogecoinLitecoin

The Conviction of Crypto OTC King Zhao Dong: China’s Crackdown on Illegal Foreign Exchange Trading

Artiklen er blevet formateret efter Markdown-syntaks og er klar til at blive publiceret:

Kina afslører baggrundshistorie bag fængsling af krypto-OTC-kongen Zhao Dong

Kinas Øverste Anklagerkontor har angiveligt afsløret detaljerne bag den syvårige fængselsstraf, som blev givet til grundlæggeren af den over-the-counter (OTC) krypto-handelsplatform RenrenBit, Zhao Dong.

I en pressemeddelelse den 27. december afslørede de kinesiske retslige myndigheder, at overbevisningerne var relateret til ulovlige forretningsoperationer og ikke-licenserede valutatransaktioner.

Myndighederne påpegede angiveligt, at aktionen mod ‘OTC-kongen’ og hans medarbejdere blev støttet af omfattende beviser, herunder bankoptegnelser, kommunikationslogs, tilståelser og vidneudsagn.

Dette blev tæt fulgt af tre offentlige høringer, hvor forsvarerne argumenterede for, at deres handlinger var digitale valutatransaktioner og ikke valutahandel.

Trods deres påstande fremlagde anklageren chatoptegnelser som bevis, hvilket resulterede i en dom, der dømte Dong til syv års fængsel og en bøde på 2,3 millioner kinesiske yuan (325.000 dollars).

Tilsyn med Kinas seneste udvikling inden for kryptolandskabet

Den 24. december rapporterede lokale nyhedsmedier, at Kinas Statsskatteforvaltning havde knækket en ulovlig valutaring, der udnyttede kryptovalutaer til at omgå valutalovgivningen.

Xu Xiao, en embedsmand fra Qingdaos Statsskatteforvaltning, afslørede, at underjordiske banker erhvervede virtuelle valutaer og solgte dem på internationale platforme for at skaffe fremmed valuta. Dette fremmede en ulovlig udveksling mellem yuan og andre valutaer til profitter.

Som en del af efterforskningen beslaglagde myndighederne cirka 28.000 dollars (200.000 kinesiske yuan) værd af digitale valutaer, herunder aktiver som Tether og Litecoin (LTC).

Det intrikate sagskompleksitet blev tydeligt, da detaljer udfoldede sig, med over 2,2 milliarder dollars (15,8 milliarder kinesiske yuan) overført til mere end 1000 bankkonti spredt over 17 forskellige regioner.

Top  Solanas hunde-token BONK stiger med 762 % på en måned - kan den følge sine meme-mønt-rivaler DOGE og SHIB?

Denne komplekse sag understreger de betydelige udfordringer, som reguleringsorganer står over for med hensyn til at overvåge og kontrollere finansielle transaktioner inden for det dynamiske landsskab af digitale valutaer.

Ikke desto mindre opretholder Kina sit engagement i at fremme vækst og potentielle innovationer, der stammer fra krypto og tilknyttede teknologier.

En bemærkelsesværdig udvikling, der viser dette engagement, er den 10 milliarder dollars store investering, som det kinesiske ventureselskab GBA Capital annoncerede den 28. december for at fremme Web3-innovationer.

GBA Capital har til hensigt at investere i start-ups dedikeret til virtual reality, metaverset og ikke-fungible tokens (NFT’er). Dette strategiske finansieringsinitiativ forventes at katalysere transformationen af Guangdong-Hong Kong-Macao-økonomiske område til en prominent meta-aktivsmetropol.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Få rettidige Litecoin News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button