AltcoinsCardanoDogecoin

The Open Network (TON) indgår partnerskab med Pyth Network for at styrke datalevering til udviklere på TON blockchain

Open Network (TON) og Pyth Network annoncerer partnerskab

Open Network (TON) har annonceret et partnerskab med Pyth Network for at forbedre datatransmission for udviklere, der bygger på TON blockchain.

Baggrund

Open Network (TON) er en blockchain-platform designet til at understøtte decentraliserede applikationer og økosystemer. Platformen giver udviklere mulighed for at opbygge og implementere smarte kontrakter samt udveksle værdi gennem sit eget kryptocurrency.

Pyth Network, derimod, er en decentraliseret oracle-platform, der leverer præcise og pålidelige datafeeds til blokchain-applikationer. Ved at samarbejde med Pyth Network ønsker TON at forbedre dataleveringen for udviklere, der arbejder med TON blockchain.

Partnerskabets formål

Sammen vil TON og Pyth Network arbejde på at integrere Pyth Network’s datafeeds direkte i TON blockchain. Dette vil gøre det muligt for udviklere at tilgå pålidelige og realtidsdata til deres applikationer uden behov for eksterne kilder.

Udviklernes fordele

Ved at benytte Pyth Network’s datafeeds på TON blockchain vil udviklere kunne skabe mere sikre og pålidelige applikationer, der er i stand til at trække på nøjagtige og aktuelle data. Dette vil bidrage til at forbedre brugeroplevelsen og øge tilliden til blockchain-teknologi.

Konklusion

Partnerskabet mellem Open Network (TON) og Pyth Network markerer et skridt fremad for blockchain-industrien ved at tilbyde udviklere nem adgang til præcise datafeeds. Sammen ser de to platforme frem til at skabe et mere effektivt og pålideligt miljø for udvikling af blockchain-applikationer.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Top  Unge hacker stjæler over $900.000 fra Coinbase i stort cyberangreb

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button