AltcoinsChainlink

Tokenisierung von Real-World Assets: Hedera führt die Revolution an, während Branche vor entscheidendem Schwenk steht

Hedera fører an i blockchain-tokeniseringens revolution, mens branchen gennemgår et afgørende skift.

I RWA-scenen er der nogle udfordringer at tackle for at fremme den generelle accept.

Angetrieben durch en indsats fra TradFi er tokenisering af Real-World Assets (RWA) på vej til at overhale krypto, hvor Hedera (HBAR) fører an. Ifølge en rapport fra Messari, et firma for blockchain-analyse, vinder RWA momentum på grund af markedets præference for gældsbaserede, højtydende aktiver.

Hedera vil have RWA-succes over for krypto

Inden for det sidste år har RWA-protokoller oplevet en spektakulær vækst, hvor TVL er steget til omkring 8 mia. $. Tokeniseringen broer gapet mellem traditionel finans (TradFi) og kryptokurver ved at udnytte blockchain-teknologien til at repræsentere ejendomsrettigheder til materielle aktiver gennem digitale tokens.

RWA-protokoller oplevede et bemærkelsesværdigt opsving det sidste år, hvor deres TVL steg til næsten 8 mia. USD, som skyldes markedets præference for gældsbaserede, højtydende aktiver.

Ifølge en tidligere rapport fra Crypto News Flash giver tokenisering likviditet til RWA og muliggør fragmenteret ejerskab, hvilket gør det tilgængeligt for milliarder af mennesker. Branchefolk som Sergey Nazarov, medstifter af Chainlink, tror, at tokeniserede RWAs vil overgå den samlede værdi af kryptokurver, drevet af TradFi-fællesskaber, der interagerer med krypto.

Nazarov beskriver RWAs som en ny bølge af securitization i TradFi, hvor aktiver pakkes ind i finansielle produkter. Han tilføjer, at blockchain tilbyder en mere effektiv og gennemsigtig måde at opnå dette på, hvilket gør det til et naturligt supplement for TradFi-institutioner.

Denne holdning deles også af Simon Barnby, Chief Marketing Officer hos den britiske regulerede kryptobørs Archax. Barnby bemærkede, at markedets størrelse inden for kryptosektoren er mindre end Apples, hvilket betyder, at tokeniserede RWAs har et enormt potentiale.

Top  MakerDAO stemmer om begrænsning af WBTC-eksponering: Nye ændringer truer DeFi-protokollets sikkerhed

Mangfoldigheden af tokenisering

Det potentielle omfang af tokeniserede RWAs er enormt. Fra traditionelle aktier til alternative aktiver som musikrettigheder og kunst åbner tokeniseringen dørene for et bredere spektrum af investeringsmuligheder. Dette kan demokratisere velstanden og ændre måden, hvorpå kryptoentusiaster investerer.

Et eksempel på, hvordan tokenisering løser reelle problemer, er tokeniseringen af pengemarkedsfonde til en værdi af over 20 mia. $. Den britiske investeringsforvalter Arbdn har gjort dette ved hjælp af Hedera’s tokeniseringstjeneste. Traditionelt set er forvaltningen af pengemarkedsfonde forbundet med høj administrative omkostninger for investorerne. Tokeniseringen muliggør samme-dags betalinger og automatisk reinvestering, hvilket øger effektiviteten.

I et lignende skridt har Hedera Network med støtte fra Archax og Ownera for nylig muliggjort tokeniseringen af BlackRocks ICS US Treasury Fund. Den tokeniserede fond blev implementeret uden direkte deltagelse fra BlackRock – CNF rapporterede.

Tokeniseringen af RWA via Hedera-netværket ser ud til at have drevet prisen på HBAR, økosystemets native token, op. På tidspunktet for trykning handles HBAR til 0,07829 $, hvilket ifølge MarketCap-data betyder en stigning på 4,9 % i de seneste dage. Handelsvolumen er også steget med 66 % til 61 mio. $, og markedsværdien er angivet til 2,7 mia. $.

Udviklinger inden for Real World Assets

Selvom fremtiden for tokeniserede RWAs ser lovende ud, er der nogle barrierer at overvinde. Regulatorisk usikkerhed og fragmenteringen af blockchain-økosystemet udgør udfordringer for bred accept.

Branchen udvikler sig imidlertid konstant for at tackle disse udfordringer. Fremkomsten af nye tokenstandarder som ERC-3643 og ERC-1400, der specifikt er udviklet til RWAs, tilbyder løsninger til overholdelse af reguleringer. Derudover sigter initiativer som Chainlinks CCIP Interoperability Protocol mod at lukke kløften mellem blockchains.

Top  Filippinernes centralbank advarer mod kryptosvindel på sociale medier

Find Chainlink News og opdateringer her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button