Altcoins

TON-Blockchain erreicht Meilenstein: Gesamtwert übersteigt erstmals 300 Millionen US-Dollar

Die Open Network (TON)-Blockchain har nået en ny milepæl: Dens samlede låste værdi (TVL) har for første gang oversteget 300 millioner dollars. Dette repræsenterer en bemærkelsesværdig stigning på ti gange siden begyndelsen af marts.

Hurtig vækst i TVL

Den stigende låste værdi tilskrives primært en økosysteminitiativ kaldet The Open League. Dette program belønner brugerne af de bedste decentraliserede applikationer på TON og sikrer dermed en markant vækst. Ifølge DeFiLlama er TVL steget fra 23 millioner dollars i starten af marts til nu 315 millioner dollars. Dette vækst bidrager primært fra decentraliserede børser som Ston.fi og Dedust samt Liquid Staking-projekter som Tonstakers og bemo.

Øget acceptans

TON’s arkitektur viste sin robusthed ved at understøtte en million nye tegnebøger under token-genereringsbegivenheden for Notcoin, et populært klikkerspil integreret som en Telegram Mini-app. På trods af det høje transaktionsvolumen forblev netværket stabilt og undgik nedbrud, højere gebyrer eller forsinkelser i behandlingen.

Baggrund og udvikling

Først udviklet af Telegram, stod Toncoin (TON) over for juridiske udfordringer med den amerikanske børsmyndighed SEC og stoppede lanceringen af sit Mainnet. Ton Foundation, drevet af fællesskabet, genoplivede dog projektet, hvilket førte til lanceringen af The Open Network i 2021. Siden da er TON fortsat vokset, og Telegram har integreret det til forskellige applikationer, herunder opdeling af annonceindtægter.

Aktuel markedssituation

  • Pris: 6,44 $ (en stigning på 1,69 % i de sidste 24 timer)
  • Markedsværdi: 22,39 milliarder dollars (en stigning på 1,70 %)
  • 24-timers volumen: 139 millioner dollars (en stigning på 23,86 %)

Betydelig investering

Pantera Capital, en af de ældste risikovirksomheder inden for kryptoområdet, annoncerede for nylig deres hidtil største investering i TON og signaliserede dermed stærk tillid til dets fremtid. Dette viser, at velrenommerede virksomheder inden for kryptoområdet tror på og ønsker at investere i Toncoin.

Top  E-gaming Giant Boyaa Interactive International Limited Planlægger At Købe Bitcoin Og Ethereum For 100 Millioner Dollars

Følg med i udviklingen af TON, mens det fortsætter med at nå nye rekordhøjder i blockchain-økosystemet! Med den stigende bullish markedstendens kan Toncoin-kursen sandsynligvis nå nye højder i de kommende uger og måneder.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button