Altcoins

TON-Kursanalyse: Kann Toncoin sein bullisches Momentum wiedererlangen und die 6 USD-Marke erreichen?

Toncoin står over for udfordringer på vej nedad

Toncoin har for nylig oplevet turbulente bevægelser på markedet, hvor kursen har svært ved at holde sig over 5,96 USD som et støtteniveau. Efter en korrektion handles den nu under vigtige støtteniveauer.

Toncoin ser sig konfronteret med salg

Ichimoku-Cloud-indikatoren viser betydelig bjørnestemning for Toncoin. Med skyen over stearinlysene betragtes det generelt som et negativt tegn for kursudviklingen.

Denne formation antyder, at den bjørnede dynamik for TON kan fortsætte, hvilket begrænser dens muligheder for at komme sig. Med Ichimoku-skyen, der viser en bjørnesyn til slutningen af oktober, kan det blive svært for TON at opnå betydelige gevinster i den tid.

På baggrund af det nuværende markedssentiment står Toncoin over for en stor udfordring. Hvis Ichimoku-skyens bjørnede signaler holder stik, kan TON forblive under pres, indtil mere gunstige markedsbetingelser indtræffer, og yderligere forsøg på at genoprette højere kursniveauer forsinkes.

TON Kursprognose: At finde støtte

Toncoin handles i øjeblikket til 5,29 USD, under det afgørende støtteniveau på 5,37 USD, efter en nedgang på 11,5 procent i den seneste uge. Hvis salgspres fortsætter, kan TON fortsætte med at falde og muligvis nå ned til 4,86 USD. Dette vil forlænge de seneste tab og yderligere belaste udsigterne for mønten.

Området mellem 5,37 USD og 4,86 USD har tidligere fungeret som en konsolideringszone, hvilket betyder, at TON kan gå ind i en yderligere stagnationsfase. Hvis der opstår en konsolidering, vil det sandsynligvis forlænge investorernes tab og forsinke en mulig opsving.

Top  CROSSx fra Crossover Markets præsenterer imponerende data for Q1 2024

For at modbevise dette bjørnede synspunkt skal Toncoin genvinde 5,37 USD som støtte. At sikre dette niveau kunne give en tiltrængt opmuntring og tillade kryptovalutaen at forsøge sig på ny ved 5,96 USD, hvilket vil bringe den tættere på målet på 6,00 USD.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button