Altcoins

Toncoin stiger hurtigt på TON-Blockchain: Er kursen på vej mod 8 dollars?

Hamster Kombat er en populær Tap-2-Earn-Management-Simulering, der har taget blockchain-verdenen med storm ved at lancere sit Hamster-økosystem på TON-Blockchain. Denne spændende integration har ført til en markant stigning i Toncoins popularitet og værdi.

Med en imponerende brugerbase på over 60 millioner og 24 millioner dagligt aktive brugere har Hamster Kombat hurtigt etableret sig som et af de mest populære spil i sin kategori. Takket være sin integration i Telegrams sociale netværk har spillet opnået en rekordhøj milepæl på kun syv dage med over 10 millioner abonnenter.

Telegram har også spillet en afgørende rolle i at fremme engagementet blandt brugerne. Hamster Kombat har den største Telegram-kanal i sin kategori med mere end 21 millioner følgere. For at fejre lanceringen på TON-Blockchain har spillet introduceret en særlig “Launch on TON” -kort, der tilbyder brugerne ekstra belønninger.

Med Toncoin nu tilgængelig til handel på Atomic Wallet og en aktuel handelspris på $6,61, er investeringer i dette digitale aktiv på forkant. Med den fortsatte udrulning af Tap-2-Earn-Management-løsningen på TON-Blockchain samt strategiske integrationer, er det meget sandsynligt, at Toncoin kan nå en kurs på $8 i nær fremtid. Hamster Kombat og Toncoin fortsætter med at skabe bølger i blockchain-verdenen med deres innovative tilgange og partnerskaber.

Top  De seneste krypto-trends: Varig succes eller spekulationsboble?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button