AltcoinsCardanoChainlinkDogecoin

Toncoin (TON) styrtdykker på ranglisten over største kryptokurver på én nat – hvad skete der?

Toncoin (TON) mister pludselig 30% af sin markedsandel på blot 24 timer

Toncoin (TON) har været en af de store vindere på kryptomarkedet i de seneste uger, men pludselig har token mistet næsten 30% af sin markedsandel i løbet af de sidste 24 timer. Overraskende nok forblev prisen dog stabil, hvilket rejser spørgsmålet om, hvordan dette er muligt. Var det en utilsigtet fejl eller en planlagt manipulation af egne metrikker?

TON faldt fra en 6. plads til en 11. plads blandt de største kryptokurver

Toncoin har været en af de store vindere i år, med en stigning på over 180% siden begyndelsen af 2024. Dette har fået token til at overhale kendte projekter som Chainlink, Avalanche, Cardano og Dogecoin og placere sig i top 10 over de største kryptokurver.

En bemærkelsesværdig vækst, som dog skuffende viste tegn på svaghed i de seneste dage. Markedseksperter har opdaget, at der er behov for at undersøge metrikkerne nærmere.

En fejl eller bevidst manipulation af data?

I en X-post advarede chartanalytiker Sssebi om Toncoins situation. Markedsværdien faldt drastisk med næsten 30% på bare én dag, hvilket svarer til ca. 7 milliarder dollars. Til trods for dette forblev prisen på TON stabil.

Toncoin reagerede kortfattet på hændelsen gennem en telegrammeddelelse og forklarede, at der var sket en fejl i opgørelsen af det cirkulerende udbud. TON havde inkluderet spærrede token i deres data til CoinGecko og CoinMarketCap, hvilket resulterede i en overvurderet markedsandel.

Et større problem i kryptoverdenen

Hændelsen med Toncoin illustrerer et bredere problem i kryptoverdenen. Der mangler standarder og retningslinjer for vurdering af kryptoprojekter, hvilket giver mulighed for manipulering af data. Dette skaber usikkerhed blandt investorer og udfordrer markedets troværdighed.

Top  Ripple CEO åbner op for en XRP ETF: Hvad det betyder for kryptomarkedet

Kryptoanalytikeren ADA Whale har udtrykt frustration over denne situation og kritiseret ranglister som CoinGecko og CoinMarketCap for at være upålidelige.

Selvom kryptomarkedet fortsætter med at vokse og tiltrække mainstream-interesse, er der stadig udfordringer, der skal overvindes for at gøre markedet mere gennemsigtigt og troværdigt.

Det vil være interessant at følge Toncoin i de kommende uger for at se, hvordan tilsynsmyndigheder som SEC vil reagere på hændelsen. Indtil videre ser investorer dog ud til at være upåvirkede, men det stabile kursniveau kan blive udfordret i fremtiden.

Bliv opdateret om Cardano News

Find Chainlink News og opdateringer her

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button