AltcoinsCardanoDogecoin

Topchef forlader Dubai’s kryptoregulator midt i looming domstolsbøder

I løbet af de seneste år har Dubai oplevet store succeser inden for digital aktivainnovation, og flere virksomheder har udtrykt interesse i at opnå en licens fra VARA. Dette ønske er baseret på en stigende adoption af digitale aktiver på de lokale markeder og i regionen generelt.

Indtil videre har VARA tildelt fem licenser, mens andre virksomheder venter i kø for at opfylde adskillige krav. Politikere hævder, at dette skridt fra den finansielle regulator er en del af en bredere plan om at komme af den grå liste hos Financial Action Task Force. På lignende vis planlægger Tyrkiet at frigive detaljerede kryptoreguleringer næste år for at komme ud af den grå liste. Disse tiltag vidner om regionens ønske om at etablere sig som et førende centrum for digitale aktiver.

Efter meddelelsen om lederskiftet på regulatorniveau, har Dubai fortsat fokus på at transformere byen til et web3-centrum, hvilket understreges af bestræbelser på at sikre en glidende overgang. Den nye ledelses vigtigste mål er at fortsætte arbejdet med at gøre Dubai til en globalt anerkendt destination for digitale aktiver.

En aktuel udvikling, der dog volder flere bekymringer, er de kommende sanktioner mod overtrædende virksomheder inden for kryptovalutaer. Ifølge kilder med kendskab til sagen vil mere end 12 kryptovirksomheder blive pålagt bøder af den finansielle regulator den 19. november for at bryde lokale retningslinjer. Øverste børser som Binance, OKX og ByBit vil dog ikke blive sanktioneret, men vil få tid til at overholde reglerne.

Der er endnu ikke kastet lys over sanktionerne eller de nævnte virksomheder af VARA, men myndigheden søger at forbedre den finansielle overholdelse blandt virksomheder for at beskytte investorer mod dårlige aktører. Denne indsats afspejler et ønske om at skabe et mere ansvarligt og transparent marked inden for kryptobranchen.

Top  Centralbanken i UAE giver delvis godkendelse til AED Stablecoin for at udstede den første regulerede dirham-pegged stablecoin.

Udover at skabe et mere regulert marked for digitale aktiver, søger Dubai også at udvide sit økosystem for digitale aktiver for at tiltrække flere investorer og virksomheder. Med fokus på at tiltrække talenter og kapital fra hele verden ønsker Dubai at blive den førende destination for virksomheder og investorer inden for blockchain og digitale aktiver.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button