AltcoinsCardanoDogecoin

Treehouse erhverver Origins Analytics for at udvide ind på NFT-analysemarkedet.

Treehouse erhverver Origins Analytics for at udvide ind i NFT-analytik

Web3 datafirmaet Treehouse har annonceret sin overtagelse af Origins Analytics med det formål at udvide ind i NFT-analytik.

I en pressemeddelelse offentliggjort torsdag meddelte det Singapore-baserede Treehouse, at de havde afsluttet erhvervelsen af Origins’ intellektuelle ejendom for at “styrke deres produkttilbud inden for ikke-udskiftelige tokens (NFT)”.

Styrkelse af produktudbudet

Treehouse specialiserer sig i digitale aktivdata til institutionelle kunder, og deres flagskibsprodukt, Hyperion, tilbyder porteføljestyring og markedsvurdering. Hyperion giver institutionelle investorer og professionelle handlende kontrol over deres digitale aktiver og tilbyder over 30 widgets til personlige dashboardvisualiseringer, der overvåger kryptomarkedstendenser og vurderer porteføljens præstation og risiko.

Som en del af erhvervelsen vil grundlæggerteamet bag Origins tilslutte sig Treehouse for at hjælpe med at integrere deres teknologi i Treehouse’s produktsuite, herunder et live algoritmisk mærket NFT-tegnebogsbeskedssystem, genererede NFT-markedsanalyser baseret på kommandoer og en NFT-tegnebogsprofilering API.

Origins Analytics er en analytisk platform, der anvender både on-chain og off-chain-data til at levere NFT-dataanalyse til NFT-handlere, protokoller, spiludviklere og meget mere. Virksomheden rejste tidligere 4 millioner dollars i 2022 og har en solid community med over 10.000 brugere.

Bedre beslutninger inden for NFT-handel

“Disse værktøjer vil hjælpe Hyperion-brugere med at forstå og analysere NFT-handelsvolumen, social stemning, ejeradfærd og mere for at træffe bedre beslutninger inden for NFT-handel og samlerverdenen”, sagde Treehouse i deres pressemeddelelse.

Treehouse har ikke offentliggjort de nøjagtige finansielle detaljer om erhvervelsen.

Styrket engagement i NFT-området

“Denne strategiske erhvervelse understreger vores engagement over for vores kunder, hvoraf mange har eksponering for NFT’er”, sagde Brandon Goh, administrerende direktør for Treehouse, i pressemeddelelsen. “Vores team er klar til at integrere Origins’ system i vores flagskibsprodukt, Hyperion, med tillid til, at deres teknologi er i overensstemmelse med vores brugeres behov og bane vejen for os for at betjene det bredere NFT-fællesskab.”

Top  Toncoin: Der von Telegram unterstützte Altcoin auf dem Vormarsch - beeindruckendes Wachstum trotz Marktabschwung

I 2021 rejste Treehouse 18 millioner dollars i en seed-runde ledet af en række venturekapital- og strategiske investorer, herunder Lightspeed, MassMutual, Binance, Mirana, LeadBlock, Jump, GSR, Wintermute og mange flere. Virksomheden tilføjede i pressemeddelelsen, at de i øjeblikket evaluerer fusioner- og opkøbsmuligheder med henblik på at blive “Den mest omfattende digitale aktivanalyseplatform”.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button