Altcoins

TRON-Blockchain oplever stigende brug: 225 millioner månedlige transaktioner og 14,1 millioner aktive brugere

Die TRON-Blockchain oplever i øjeblikket en stigende brug. Ifølge data fra Token Terminal registrerede TRON 225 millioner månedlige transaktioner, 220 millioner USD i månedlige gebyrer og 14,1 millioner aktive brugere sidste måned.

Anstieg der USDT-Überweisungen bei TRON

Token Terminal-data viser, at TRON i de sidste 30 dage har håndteret 59,9 millioner USDT-transaktioner. I samme periode nåede USDT-udbuddet 61,8 mia. USD med 8,3 mio. månedlige afsendere, der udførte transaktioner. SunPump, lanceret midt i august, oplever omkring 10.300 dagligt aktive adresser og bruger cirka 416.000 USD i gasgebyrer i samme periode.

SunPump’s banebrydende succes

SunPump har gjort det muligt for brugerne hurtigt at oprette Memecoins på TRON-Blockchain. Platformens gebyrstruktur inkluderer en oprettelsesafgift på 20 TRX og en handelsgebyr på 1%. Selvom markedseksperter ser et fald i interessen for Memecoins generelt, har SunPump opretholdt sin dynamik i økosystemet.

TRX’s imponerende vækst

TRON’s native mønt, TRX, har også oplevet en imponerende vækst. Token Terminal rapporterede, at TRX’s markedsværdi er mere end fordoblet i løbet af de seneste to år.

TRON’s fremtidige initiativer

TRON har ambitiøse planer, herunder yderligere nedsættelse af gaspriser og øget TRON-energikapacitet til 120 mia. Sun har foreslået at bruge alle handelsgebyrer for NFT’er til at tilbagekøbe og brænde tokens for at skabe deflatorisk pres og yderligere værdi i økosystemet.

Med disse kommende udviklinger sigter TRON mod at bygge videre på sine seneste succeser og etablere sig som en dominerende aktør inden for blockchain-verdenen.

Top  Meme Moguls Presale stormer frem - når 1,62 millioner dollars og overstiger en vurdering på 2 millioner dollars

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button