Altcoins

Tron-netværkets USDT-volumen når 53 milliarder dollar: Lookonchain statistikker

I følge data fra X-Konto Lookonchain har 24-timers handelsvolumen af Tether på Tron-netværket overgået Visas gennemsnitlige daglige transaktionsvolumen. Derudover har Tron (TRX) opnået en stigning på 2% over for US-dollaren i løbet af den seneste uge, på trods af en generel nedgang i kryptoøkonomien.

Tron Netværks USDT Volumen når 53 milliarder dollars: Lookonchain Statistikker

På den 21. juni rapporterede X-Konto Lookonchain, der deler on-chain data og metrikker, at 24-timers handelsvolumen af Tether (USDT) på Tron nåede 53 milliarder dollars. Dette tal overstiger Visas gennemsnitlige daglige transaktionsvolumen på 42 milliarder dollars i første kvartal af 2024.

Screenshot via Lookonchain's X post.

I øjeblikket er der 59 milliarder Tether (USDT) udstedt på Tron-netværket, ifølge Tethers gennemsigtighedsside. Pr. 21. juni har 45.546.883 unikke adresser Tron-versionen af ​​USDT. De ti største indehavere udgør 27,57%, mens indehaverne rangeret fra 11 til 50 står for 6,14%. De 45,54 millioner TRC20-baserede Tether-indehavere overskrider markant de 5.724.266 ERC20-baserede Tether-indehavere.

I mellemtiden har Trons native kryptovaluta, Tron (TRX), klaret sig mod den bredere nedgang, der har ramt kryptoøkonomien denne uge. TRX er steget med 1,7% i løbet af de seneste dage og med 2% i løbet af den seneste uge. I de seneste to uger er Tron steget med 3,2% i forhold til US-dollaren. Denne modstandsdygtighed viser sig, mens mange digitale aktiver er faldet med 5% til to-cifrede procentvise satser i den seneste uge. På trods af sommernedgangen fortsætter Tron med at skille sig ud sammen med sin TRX- og TRC20-baserede USDT-aktivitet.

Top  Investoren med tålmodighed: Historien om en mand, der blev rig på Memecoins

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button