Altcoins

Trons daglige netværksomsætning når rekordhøjde samtidig med indstilling af USDC-prægning – Hvad siger tallene?

Trons daglige nettoværdi når rekordniveau samtidig med Circle’s USDC-stablecoin-prægning

Trons [TRX] daglige nettoindtægter nåede den 20. februar et rekordniveau på 2 millioner dollars, samme dag som stablecoin-udstederen Circle annoncerede, at de ville stoppe prægningen af deres USD Coin på blockchain-netværket.

Protokolleindtægter og Circle’s beslutning

Trons protokolleindtægter genereres fra brændte TRX-tokens betalt som transaktionsgebyrer på netværket. Ifølge Tronscan blev der den 20. februar taget 13 millioner TRX-mønter ud af omløb. Circle offentliggjorde deres planer om at stoppe prægningen af USDC på Tron-netværket den 21. februar. Ifølge stablecoin-udstederen var dette skridt en del af deres bestræbelser på at opretholde USDC’s tillid, gennemsigtighed og sikkerhed.

Brugeraktivitet på Tron

I de seneste to dage har der været en stigning i antallet af daglige aktive adresser på Tron-netværket. Pr. 22. februar har 2,07 millioner aktive konti gennemført mindst én handel på blockchain. Dette repræsenterer en stigning på 8 % i antallet af dagligt aktive adresser på Tron-netværket siden Circle besluttede at stoppe prægningen af USDC. Samtidig blev der en mærkbar nedgang i den nye efterspørgsel efter blockchain-netværket. Antallet af wallet- og kontraktkonti med overførselsposter faldt med 3 % siden den 20. februar.

Stigning i transaktioner og TRX-værdi

Trods den faldende nye efterspørgsel har øgningen i dagligt aktive konti over de seneste to dage ført til en tilsvarende stigning i daglige transaktioner på Tron. Siden Circle forlod kæden, er antallet af daglige transaktioner på Tron steget med 4 %. På tidspunktet for udgivelsen var TRX’s transaktionspris ifølge CoinMarketCap 0,138 dollars. Værdien af altcoin er steget med 5 % i den sidste uge og kun med 1,47 % siden Circle’s meddelelse.

Top  ShibariumID lancerer "shib"-domæneservice på Shiba Inu blockchain

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button