AltcoinsCardanoDogecoin

USA intensiverer indsatsen mod kriminelle finansieringer af kryptovaluta i bekæmpelsen af ​​terrorangreb i Israel.

De amerikanske myndigheder skruer op for indsatsen mod kriminel finansiering af kryptovaluta, især som reaktion på terroristangreb i Israel. USA, verdens største økonomi, udtrykker bekymring for, at nogle kryptofirmaer ikke gør nok for at forhindre ulovlige midler i at strømme til skadelige aktører.

USAs vicefinansminister, Wally Adeyemo, udtalte på Royal United Services Institute i London, at USA’s kamp mod terrorisme har udviklet sig på grund af nye taktikker, der anvendes af grupper som Hamas og Kreml til at omgå finansielle sanktioner.

For at stoppe strømmen af ulovlige midler samarbejder det amerikanske finansministerium med finansielle institutioner og virtuelle valutaplatforme for at etablere effektive foranstaltninger, der forhindrer terrorister i at få adgang til midler.

Trods disse bestræbelser er der stadig udfordringer. Vicefinansministeren påpegede, at nogle få digitale aktørfirmaer forsøger at muliggøre decentraliseret adgang til midler uden at tage tilstrækkeligt hensyn til konsekvenserne, især når det involverer ulovlige ressourcer.

USAs regering og dens allierede er imidlertid parate til at træffe nødvendige foranstaltninger for at stoppe sådanne operationer.

Adeyemo fortalte, at de forventer, at finansielle sanktioner over for skadelige aktører vil stige. For at opnå dette vil USA målrette mod fremvoksende skalkeselskaber, mellemled og facilitatorer, der fungerer som kanaler for den ulovlige strøm af midler og donationer.

Derudover vil Biden-regeringen øge samarbejdet med deres allierede for at øge informationsdeling og samarbejde for at svække og forstyrre finansieringsnetværket for terroristorganisationer.

Endelig vil de engagere sig med relevante interessenter og finansielle institutioner for at sikre, at der træffes foranstaltninger for at stoppe strømmen af midler til ulovlige formål.

Siden udbruddet af israelsk-palæstinensisk fjendskab har den amerikanske regering søgt at lamme finansieringsnetværket for den palæstinensiske ekstremistgruppe Hamas. Indtil videre er der indført en række sanktioner mod 10 centrale medlemmer, operatører og finansielle støtter af Hamas i Gaza og andre steder.

Top  Major Corporations Embrace Cryptocurrencies og Blockchain Teknologi: En dybdegående undersøgelse

En virtuel valutaveksling og dens operatør i Gaza, der fungerede som en kanal for aggressorerne til at flytte midler ulovligt mellem deres grupper, er en af de facilitatorer, der er blevet ramt af sanktionerne.

FinCEN har også offentliggjort et forslag til regeludkast, der giver USA mulighed for at betegne tjenester til blandet kryptovaluta som et middel til hvidvaskning af penge. Tjenesterne giver brugerne mulighed for diskret at sende midler ved at samle transaktioner tilfældigt for at undgå opdagelse.

Formålet med regeludkastet er at forbedre gennemsigtigheden i fondsbevægelser i kryptorummet og reducere finansiering af terrorisme.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button