AltcoinsCardanoDogecoin

USA kræver skærpede rejserestriktioner for tidligere Binance CEO Changpeng Zhao

The United States Attorney’s Office har fremsat en formel anmodning til en føderal dommer om yderligere rejsebegrænsninger for Changpeng Zhao, også kendt som CZ, den tidligere administrerende direktør for Binance.

I en nylig retsdokument har amerikansk anklager Tessa Gorman anmodet forhørsdommer Brian Tsuchida om at godkende en bevægelse, der fastlægger betingelserne for CZ’s løsladelse mod kaution.

Anklagerne har anmodet om, at CZ skal forblive inden for det kontinentale USA indtil hans domsafsigelse den 30. april, og de vil også have, at han skal give tre dages varsel om eventuelle rejseplaner for at give regeringen mulighed for at rejse indvendinger.

Myndigheder beder CZ om at overgive sit pas

Yderligere kræver USA’s anklagerkontor, at CZ overgiver sit canadiske pas samt eventuelle andre nuværende og udløbne pas og rejsepapirer til sit juridiske team.

CZ er statsborger i De Forenede Arabiske Emirater, og han havde tidligere anmodet om tilladelse til at rejse derhen for at besøge sin familie før domsafsigelsen. Imidlertid nægtede dommeren denne anmodning.

CZ’s juridiske team har udtrykt indsigelser mod det nuværende indhold i bevægelsen og angiver deres hensigt om at undersøge alternativer, der vil tillade ham at forlade landet.

Crypto-bossen havde tidligere erklæret sig skyldig i november 2023 i en straffesag relateret til manglende opretholdelse af et effektivt program mod hvidvaskning af penge hos Binance.

Han har været på fri fod siden da med en kaution på 175 millioner dollars.

I november trådte Zhao tilbage som administrerende direktør og erklærede sig skyldig i en overtrædelse af loven om hvidvaskning af penge og accepterede at betale en bøde på 50 millioner dollars.

Top  Krypto-markedet: Bitcoin, Dogecoin, Ethereum & Co. på eftermiddagen - Se de seneste kursændringer

Binance, som virksomhed, indgik også et forlig med Justitsministeriet, Skatteministeriet, Kommodityfutures Trading Commission samt Kontoret for Udenlandske Aktiver og betalte bøder for i alt 4,3 milliarder dollars.

Den 23. februar godkendte dommer Richard Jones en bøde på 1,8 milliarder dollars og en konfiskation på 2,5 milliarder dollars som en del af dette forlig.

Dog står CZ, Binance og Binance.US stadig over for en civi…

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button