Altcoins

VeChain präsentiert Blockchain-Technologie auf dem Mobile World Congress in Barcelona – Spekulationen über Schwerpunkt der Präsentation von CEO Sunny Lu

VeChain deltager i Mobile World Congress 2024 i Barcelona

VeChain (VET) har annonceret, at de vil deltage i Mobile World Congress 2024 i Barcelona. CEO Sunny Lu vil tale på arrangementet den 28. februar i en keynote-session med titlen “Partners to Game Changers”, hvor han vil præsentere blockchain-teknologien til mobilsegmentet.

Spekulationer om præsentationens fokus

Detaljer omkring CEO Sunny Lus præsentation er endnu ikke kendt, hvilket har ført til spekulationer inden for VeChain-samfundet. Det forventes, at præsentationen vil have fokus på strategiske partnerskaber med kendte mærker, samt muligvis omhandle emner som leveringssporing eller andre uventede områder. Marcel Knobloch, også kendt som Collin Brown, forventer, at præsentationen vil fokusere på leveringssporing eller noget uventet. Han bekræftede også, at VeChain-CEO’en vil være på scenen sammen med Jim Dukhovny, grundlægger af AlefAeronautic. Arrangementet finder sted fra 26. til 29. februar.

Strategisk deltagelse på Mobile World Congress

Mobile World Congress er kendt for at være en af verdens mest indflydelsesrige begivenheder inden for telekommunikation og konnektivitet, og med forventede 90.000 deltagere tiltrækker MWC vigtige beslutningstagere og innovative aktører inden for telekommunikation, herunder enhedsproducenter, mobilselskaber, teknologileverandører og digitale tjenesteudbydere.

VeChain som et af de hurtigst voksende blockchain-projekter

VeChain har etableret sig som et af de hurtigst voksende blockchain-projekter med flere anvendelsesområder inden for forskellige sektorer. Virksomheden har blandt andet sikret sig et amerikansk patent og indgået en strategisk samarbejde med Walmart China, hvilket resulterede i lanceringen af 23 produktlinjer.

Markedsreaktion på annoncer

Efter annonceringen og samarbejdet med Walmart China har VET-kursen oplevet en stigning på 4,7% inden for de seneste 24 timer og en stigning på 13% inden for de seneste syv dage. Med en bullisk stemning og en markeds kapitalisering på 2.288.302.433 dollars handles VET i øjeblikket til 0,03144 dollar.

Top  Cryptocurrency Update: Bitcoin Breaks Through $43,000, Kaspa and BorroeFinance Gearing Up - What You Need to Know!

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button