Altcoins

VeChain Vollendet Erfolgreich 12. Abstimmungsrunde im Vorfeld des Mainnet-Starts von VeBetterDAO

VeChain afslutter 12. afstemningsrunde for VeBetterDAO

VeChains VeBetterDAO har netop afsluttet sin 12. afstemningsrunde, hvor 2.200 deltagere har fordelt 67.000 B3TR-token på syv forskellige decentrale applikationer. Efter en vellykket testnet-start forventes overgangen til Mainnet at finde sted den 28. juni.

Med lanceringen af Mainnet vil VeBetterDAO introducere nye funktioner, der sigter mod at forbedre governance og skabe incitamenter for øget deltagelse. Der vil være en ugentlig tildeling af belønninger til både dApps og vælgere fra en 2 millioner B3TR-pulje.

Den nye Mainnet vil også implementere firkantede finansierings- og afstemningsmekanismer for at skabe en retfærdig stemmemiljø. Blandt de nye funktioner planlægges lanceringen af Governance-forslag på Treasury, hvor brugere kan deltage aktivt gennem VeBetterDAO Governance dApp.

Vigtige datoer inkluderer afslutningen af testnet-runden den 16. juni, manuel indsamling af testnet-belønninger fra 17. til 22. juni, og en sidste snapshot af alle testnet-aktiviteter den 23. juni. Der vil være en pause i testnettet fra 23. til 28. juni for at forberede overgangen til VeChainThor Mainnet.

Efter lanceringen af Mainnet vil der være kontinuerlige forbedringer, herunder en mekanisme til validering af dApp-lister, staking-programmer og muligheden for at låse op for højere niveauer af GM NFTs for større belønninger.

Ved redaktionens afslutning blev VeChain (VET) handlet til $0,03, med en stigning på 2% inden for de sidste 24 timer.

Top  Google Cloud bliver officiel validator for Polygon (MATIC) i Ethereum-skaleringsløsning

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button