AltcoinsCardanoDogecoin

Verdensmøntprojekt rejser privatlivsforbehold

Worldcoin Oplever Betydelig Stigning i Prisen

Worldcoin, medstiftet af OpenAI’s Sam Altman, har oplevet en bemærkelsesværdig prisstigning på 170% efter annonceringen af OpenAI’s videoproducerende model Sora.

Ifølge CoinMarketCap handles Worldcoin i skrivende stund til $6,83, hvilket markerer en enorm stigning på 165% fra en pris på $2,5 for en uge siden. Med den nuværende pris er Worldcoins markedsværdi tæt på $900 millioner.

D. 18. februar annoncerede selskabet på sociale medier, at World Apps daglige aktive brugere har overskredet en million, hvilket sætter en ny milepæl for projektet.

Det blockchain-analyseplatform Spot On Chain påpegede, at Alameda Research ejer 25 millioner WLD-token, hvilket svarer til cirka 19% af den cirkulerende forsyning.

Worldcoin-Projektet Vækker Bekymringer om Beskyttelse af Personlige Oplysninger

Worldcoin startede som et digitalt identitetsprojekt, der bruger blockchain-teknologi til at verificere brugernes identitet sikkert. Grundlagt af Sam Altman, Max Novendstern og Alex Blania belønner initiativet enkeltpersoner med deres WLD-token for at deltage i iris-scanninger.

Projektets særlige funktion, “Orbs,” er enheder, der er designet til disse iris-scanninger. Mens de er innovative, har de rejst bekymringer om beskyttelse af personlige oplysninger blandt reguleringsmyndigheder og offentligheden.

Med henblik på at understøtte et Universal Basic Income (UBI) foreslår Worldcoin en ny model til at fordele rigdom ved hjælp af kryptovaluta.

I november 2023 blev det annonceret, at Altman skulle forlade OpenAI, skaberen bag generativ kunstig intelligensværktøjer ChatGPT og DALL·E. Han blev pludselig fjernet fra sin stilling på grund af påstået mangel på ærlig kommunikation.

Sora: OpenAI’s Tekst-til-Video Model

D. 15. februar offentliggjorde OpenAI hjemmesiden for deres seneste tekst-til-video model, Sora.

Top  ATP indgår samarbejde med kunstplatform og kunstner for at introducere tilpasselige tennisplakater under Nitto ATP Finals 2023

“Sora kan skabe videoer på op til 60 sekunder med meget detaljerede scener, komplekse kamerabevægelser og flere karakterer med livlige følelser,” sagde OpenAI.

Siden inkluderede talrige videoer af forskellige temaer og stilarter og demonstrerede muligvis noget af den mest avancerede video-genereringsteknologi. Altman udtalte, at værktøjet vil være åbent for “et begrænset antal skabere” på dette tidspunkt.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button