Altcoins

Versierter Investor kauft beträchtliche Menge Fantom (FTM)-Token: Bedeutende Transaktion signalisiert potenziell strategischen Schritt

En velrenommeret investor har for nylig købt en stor mængde Fantom (FTM)-token, hvilket signalerer et potentielt strategisk træk på kryptomarkedet. Denne transaktion skildrer gennemsigtigheden på markedet, hvor større investeringer, der påvirker markedsudviklingen, kan opdages rettidigt.

Versieret Investor køber Fantom

En fremtrædende erhvervsdrivende, identificeret gennem blockchain-adressen 0xd87666833ba1b370ac77f609696267ea8f30a727, har foretaget et betydeligt køb af 3,18 millioner FTM-tokens. Denne seneste transaktion, med en værdi på omkring 2,26 millioner USD, blev gennemført over en periode på fem timer. Det var et modigt spil på FTM’s fremtid.

Ifølge analyseplatformen Spot on Chain følger den strategiske akkumulering af FTM af handlende en tidligere vellykket handel. Tidligere opnåede han en fortjeneste på 1,67 millioner USD, svarende til en imponerende gevinst på 148 procent. Den 24. januar 2024 købte handlende først 3,389 millioner FTM for 1,13 millioner USD og solgte alle tokens den 19. marts 2024 for 2,8 millioner USD.

Disse transaktioner afspejler handlendes dygtighed i at tackle kryptomarkedets udsving.

Fantom konfronterer modstand

Fantom står over for modstand, da det i øjeblikket handles omkring 0,71 USD. Historiske data antyder, at området fra 0,79 USD til 0,82 USD danner en solid modstandsblok, der er svær at bryde igennem.

Disse niveauer har tidligere fungeret både som støtte og modstand, hvilket gør dem til vigtige markører for fremtidige prisbevægelser.

Til trods for aktuelle bullish handlinger fra nogle investorer forbliver den overordnede markedstemning forsigtig. Analytikere følger nøje med på 0,79 USD-mærket, som enten kan katalysere et gennembrud på 1 USD, hvis det overskrides, eller forstærke den uhindrede modstand.

Top  Wisconsin bekæmper finansiel og krypto-bedrageri med lanceringen af investeringssvindeltracker

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button