AltcoinsRipple

Virker token-verbrenning ikke for Ripple (XRP) og Stellar (XLM)?

David Schwartz og Krypto-Anwalt Bill Morgan diskuterer effekten af Token-Burns på XRP

Effekten af Token-Burns på XRP

David Schwartz, CTO for Ripple, og den anerkendte Krypto-Anwalt Bill Morgan har rejst tvivl om effekten af at brænde XRP-tokens. De hævder, at selvom Stellar Foundation tidligere brændte XLM-tokens til en værdi af 4,7 milliarder dollars, påvirkede det ikke prisen på XLM markant.

Debat om Token-Burns

Token-brændinger er en almindelig praksis i kryptoverdenen, hvor en del af de cirkulerende tokens permanent trækkes ud af omløb ved at sende dem til en “død” adresse. Dette skulle teoretisk set øge prisen på tokens baseret på udbud og efterspørgsel. Dog mener både Schwartz og Morgan, at dette ikke ville have nogen signifikant virkning på XRP’s pris.

Symmetrien mellem XRP og XLM-priser

En sammenligning af prisudviklingen mellem XRP og XLM viser en “unaturlig symmetri” i deres prissvingninger. Selv efter Stellar Foundations token-brændinger har XLM ikke vist en markant kursstigning i forhold til XRP.

Prisfaktorer og mysterier

Schwartz og Morgan mener begge, at prisfastsættelsen af XRP og XLM påvirkes af eksterne faktorer, som de ikke kan identificere. Selv efter retssager og token-brændinger har priserne på de to kryptos ikke vist store udsving.

Konklusion

På trods af spekulationer om mulige prisstigninger efter token-brændinger har både XRP og XLM haft en svag udvikling i år. Med tab på henholdsvis 14,3 % og 16,5 % siden begyndelsen af året, viser priserne på de to kryptos ingen tegn på markante forandringer.

Top  Solana's Stellar Performance Continues: Is SOL the New Investor Favorite?

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button