AltcoinsCardanoDogecoin

Vivek Ramaswamy Vil Reformerer SEC’s Indflydelse på Crypto Hvis Han Bliver Valgt

I en eksklusiv interview med CoinDesk.tv i dag afslørede 2024 United States præsidentkandidaten, Vivek Ramaswamy, sine planer om at begrænse Securities and Exchange Commission’s (SEC) kontrol og regeringens indblanding i kryptorummet, hvis han bliver valgt.

Ramaswamy, der repræsenterer det Republikanske parti, også kendt som GOP, er i øjeblikket den eneste kandidat med et omfattende crypto-rammearbejde. Han nævnte, at hans rammearbejde vil beskytte softwareudviklere og skabe mere blockchain-frihed. For at opnå dette vil præsidentkandidaten introducere “De Tre Friheder i Crypto” politikken.

Denne politik inkluderer beskyttelse af udviklere mod retsforfølgelse baseret på deres koder, forhindre føderale agenturer i at oprette regler, der begrænser selvhostede tegnebøger, og sikre friheden for blockchain-projekter at trives. Han tilføjede: “Enhver forfatningsstridig regulering, som den amerikanske kongres ikke eksplicit har givet SEC til, vil være ugyldigt. Dette vil gælde for de fleste regler, der regulerer kryptoindustrien.”

Samtidig med at han støtter regeringens forfølgelse af onde aktører i industrien, understregede Ramaswamy vigtigheden af at skelne mellem udviklernes koder og platformene selv. Han refererede til sagen om Coinbase-støttede Tornado Cash hvidvaskning, hvor en hacker udførte en fjendtlig overtagelse, hvilket resulterede i et tab på over $1 milliarder den 20. maj 2023.

Præsidentkandidaten fremhævede mangel på klarhed fra SEC og andre regulerende myndigheder i industrien. Han sagde: “Det vi vil have er at ophæve enhver af disse regler, der tillader, at den regulerende stat går efter helt lovlig adfærd, men hævder på en eller anden måde, at den ikke burde eksistere, fordi de ikke kan lide det. Alt dette kan ende på min vagt.”

Vivek Ramaswamy er i øjeblikket en af topkandidaterne blandt GOP. Ifølge meningsmålinger opretholder han 5% opbakning i et dominerende GOP-felt, der hovedsageligt er domineret af Donald Trump, den tidligere præsident for USA. En ting, der adskiller ham fra andre kandidater, er hans entusiastiske støtte til digitale aktiver som en finansiel innovation.

Top  Spændende udsigter for Bitcoin og den globale Kryptomarked: Reguleringer, volatilitet, institutionel deltagelse, teknologiske innovationer og global indflydelse på dagsordenen denne uge!

Selvom forudsigelser om valget muligvis er for tidlige og spekulative på dette tidspunkt, tror nogle crypto-samfund, at han har hvad der skal til for at skabe et paradigmeskifte, der gavner udviklere og andre markedsaktører.

Mislykket.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button