Altcoins

Vorschlag 12105 abgelehnt: Gemeinschaft lehnt Erhöhung der Verbrennungsabgabe ab

Vorschlag 12105 støder på stærk modstand

Den Terra Luna Classic-Community har afvist forslag 12105, som inkluderede en stigning i LUNC-afbrændingsafgiften til 1,5%. Forslaget blev afvist med begrundelsen, at der ikke var en rimelig og passende plan for implementeringen. Selvom konceptet om afbrændingsafgiften blev afvist, diskuteres det stadig.

Vorschlag 12105 støder på stærk modstand

Vorschlag 12105 stødte på stor modstand i samfundet og blandt revisorerne. Det blev fordømt som ulogisk og som et dovent forsøg; kritikerne argumenterede for, at det kun var et tekstforslag og ikke en ændring af parametre, som selv ved vedtagelse ikke ville have ændret afbrændingsafgiften.

Selv hvis det var blevet vedtaget, ville loven have krævet yderligere forslag og diskussioner. Kun 21,35% af vælgerne stemte for forslaget. 32% stemte imod, og 38% sagde “Nej med veto”, hvilket betyder, at de var imod det i en grad, så de ville have nedlagt veto.

Kritikpunkterne fra både revisorerne og samfundet inkluderer manglende data, manglende strategier og en uklar omfang. Alle disse problemer bidrog til fiaskoen for forslaget, og fremtidige forslag bør gøre mere for at undgå sådanne problemer.

Jüngste Änderungen bei der Verteilung der Verbrennungsabgabe

På den anden side har samfundet for nylig truffet en ny beslutning om fordeling af LUNC-afbrændingsafgiften. I stedet for at bruge afbrændingsafgiften til belønninger, vil den nu strømme ind i Oracle Pool. Denne ændring blev vedtaget med 70 % af stemmerne og 37 stemmer fra validatorer.

Top  Shiba Inu Prisprognose som handel for 250 millioner dollar oversvømmer markedet - Køber hvaler?

I øjeblikket er LUNC-afbrændingsafgiften 0,5%. Af dette bruges 80% til afbrænding, mens de resterende 20% deles ligeligt mellem samfundspuljen og Oracle Pool. Denne ændring viser, at samfundet har gjort sit bedste for at bruge midlerne fra afbrændingsafgiften passende til udvikling af økosystemet.

Terra Luna Classic står over for en betydelig opgradering til v3.0.1

Ifølge CNF vil Terra Luna Classic få en stor opgradering den 2. juni 2024. Denne opgradering vil finde sted ved en blokhøjde på 18.303.000 og har massiv støtte fra samfundet og validatorer. Validatorer som Orion, Interstellar Lounge og StakeBin vil erstatte det gamle binære med det nye. Dette vil forbedre kædens ydeevne, pålidelighed og sikkerhed. Opgraderingen sigter mod at forbedre funktionaliteten af Terra Luna Classic-netværket og gøre det mere effektivt og robust.

Lunc, USTC pris og markedsstemning

Trods afvisningen af forslag 12105 er LUNC-kursen faldet med 5% i de sidste 24 timer. LUNC handles i øjeblikket til $0,0001105. Desuden faldt handelsvolumen med 7%, hvilket viser, at flere handlende deltog i handlen.

Samtidig holdt den tidligere stabilecoin USTC sin pris på $0,02179 efter en nedgang på 4%. De højeste og laveste priser for USTC i de sidste 24 timer var $0,02377 hhv. $0,02152.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button