AltcoinsCardanoDogecoin

WazirX planlægger otte timers nedetid for at løse $234M hackerangrebsskade og genoprette brugernes beholdninger; alle tjenester sættes på pause indtil fuld genopretning.

WazirX planlægger otte timers nedetid for at rette skade på $234M-hack og gendanne brugernes saldoer

WazirX, en populær kryptobørs, har meddelt, at de planlægger en otte timers nedetid for at løse skadernes omfang, der blev påført af et hack til en værdi af $234 millioner. I løbet af denne periode vil alle tjenester blive sat på pause, mens børsen arbejder på at genoprette brugernes saldoer.

Årsagen til nedetiden

Hackangrebet på WazirX resulterede i store tab for børsen, hvor brugernes midler blev kompromitteret. For at forhindre yderligere skader og sikre en retfærdig genopretning af brugernes saldoer har WazirX besluttet at gennemføre en otte timers nedetid.

Gendannelsesarbejdet

Under nedetiden vil WazirX’s tekniske team arbejde på højtryk for at identificere og rette fejlene i systemet, der muliggjorde hackangrebet. Derudover vil de fokusere på at gendanne brugernes tabte midler og sikre, at alle saldoer bringes tilbage til deres oprindelige tilstand.

Brugerimpakt

Brugere af WazirX vil ikke kunne få adgang til deres konti eller foretage handler i løbet af nedetiden. Det anbefales derfor, at brugere tager de nødvendige forholdsregler og planlægger deres aktiviteter i overensstemmelse hermed.

Konklusion

WazirX’s beslutning om at gennemføre en otte timers nedetid for at rette skaden efter hackangrebet viser deres vilje til at beskytte brugernes midler og genoprette tilliden til deres platform. Brugere opfordres til at være tålmodige og forvente en gradvis genopretning af deres saldoer efter nedetiden er afsluttet.

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button