AltcoinsCardanoDogecoin

Wharton Students Partner with Patientory Inc. in Groundbreaking Healthcare Blockchain Investment Agreement

Environmental Social Governance (ESG) Initiative’s Wharton Impact Venture Associates (WIVA) studerende har annonceret et skridt ind i blockchain-baseret sundhedsvæsen gennem et partnerskab med Patientory Inc. i en kapitalforhøjelsesaftale. De to organisationer blev bekendt med hinanden på WeFunder, en platform, der giver ikke-akkrediterede investorer med begrænset kapital mulighed for at købe aktier i tidlige virksomheder med så lidt som $100. Patientory Inc. har allerede rejst over $50.000 på crowdfundingplatformen, hvor WIVA udelukkende foretager sine investeringer.

Efter den lille investering i en tidlig fase tilbyder platformen investoren en Simple Agreement for Future Equity (SAFE), der giver dem ret til at opnå ejerskab i virksomheden på et senere tidspunkt, hvis den sælger aktier i en senere finansieringsrunde.

“Vi glæder os til at søge støtte fra WeFunders investeringsfællesskab,” udtalte Patientory Inc., grundlægger Chrissa McFarlane. “Sundhedsdata er fundamentet for at forbedre sundhedspleje over hele verden.”

Startet på Wharton University er WIVA et impact investing-uddannelsesprogram, der fokuserer på virksomheder med massivt potentiale inden for ESG-sektorerne. Programmet har til formål at uddanne, mentorere og give praktisk træning til studerende for at finde de mest indflydelsesrige tidlige virksomheder. WIVA lærer studerende søgning, finansiering og investeringsanalyse samt at opbygge netværksforbindelser mellem iværksættere og potentielle investorer. Til sidst leverer studerende detaljeret forskning om de finansielle og indvirkningsmæssige analyser af de start-ups, de identificerer, gennem en-til-en-interaktioner med grundlæggerne og ved at opbygge forbindelser til potentielle investorer.

Demokratisering af sundhedsdata på blockchain

WIVA introducerede Patientory Inc. til WeFunder for at hjælpe virksomheden med at rejse kapital og udvide udviklingen af dens platform. Dette fulgte omfattende research af WIVA om de enorme udfordringer forbundet med fragmenterede sundhedsdata, især i USA. Mens patientdata indsamles i stort omfang på tværs af hospitaler og sundhedscentre, rapporterer UPMC Enterprises, et datafokuseret selskab, at over 80% af sundhedsdata er ustrukturerede og ikke let tilgængelige, hvilket hæmmer kvaliteten og effektiviteten af patientpleje. Hospitaler og klinikere opbevarer patientdata i siloer, hvilket gør det vanskeligt for sundhedspraktikere at dele disse data effektivt.

Top  Blockchain Sui indgår partnerskab med BytePlus - styrker forbindelsen til ByteDance's teknologi

Stiftet i 2015 sigter Patientory Inc. mod at løse dette problem via sin blockchain-baserede, sundheds-AI og data-platform, der letter tilgængeligheden af sundhedsdata. Bygget på blockchain giver Patientory brugerne en sikker forbrugerwallet, der gør det muligt for patienter at lagre, dele og endda monetisere deres sundhedsdata sikkert. Derudover inkluderer Patientory også Neith Enterprise Dashboard, en analyseportal, der gør det muligt for sundhedsinteressenterne at udtrække fælles og anonymiserede forbruger-sundhedsdata fra Patientorys blockchain-netværk.

På trods heraf kan platformen hjælpe brugerne med at forbedre deres sundhedsvaner baseret på AI-anbefalinger til forbrugerne, hvor patienter kan finde effektive klinikforsøg og omkostningseffektiv medicin til at hjælpe med deres lidelser.

Patientory Inc. praler af en lys fremtid

Patientorys vækst tog Talia Cohen, en WIVA-studerende, der lokkede virksomheden til at deltage i WeFunder, ved overraskelse og hun nævnte dens positive indvirkning på patienters liv og dens økonomiske bæredygtighed siden lanceringen. Med over 45.000 abonnenter i dag og en indtjening på over $4 millioner, er sundhedsdata-virksomheden klar til at vokse yderligere i fremtiden.

“Som en der voksede op med to forældre, der var sundhedsfagfolk, forstod jeg vigtigheden af sundhedsdata og hvordan det kan påvirke patienters liv. Jeg var imponeret over Patientory’s engagement i at give patienter kontrol over deres medicinske data og muliggøre sikker dataudveksling mellem sundhedsinteressenter,” forklarede Cohen.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button