Altcoins

Worldcoin Foundation präsentiert neues SMPC-System zur Verbesserung der Privatsphäre: Löschen alter Iris-Scan Daten und Schutz sensibler Daten im Fokus

Die Worldcoin Foundation præsenterer et nyt Secure Multi-Party Computation (SMPC) System, der har til formål at forbedre brugernes databeskyttelse og privatliv. Denne lancering følger efter, at virksomheden er blevet kritiseret internationalt for sin tvivlsomme indsamling af data og som et forsøg på at imødekomme denne kritik, har man besluttet at slette gamle iris-scanningsdata.

Worldcoin med ny tilgang

I en X (tidligere kendt som Twitter) post den 15. maj annoncerede Worldcoin Foundation det nye skridt med følgende ord:
“Worldcoin Foundation er stolt af at lancere og open source et nyt SMPC-system for at øge brugernes privatliv!”

Beslutningen om at slette gamle iris-koder markerer en afgørende forandring i behandlingen af biometriske data og vidner om et forpligtelse til databeskyttelse og et brud med forældede sikkerhedsstandarder.

Det nye SMPC-system vil fuldstændig omdanne forvaltningen af biometriske data. Worldcoin satser på state-of-the-art krypteringsteknikker for at øge sikkerheden uden at gå på kompromis med brugernes privatliv.

Ifølge en blogpost har implementeringen af systemet dog ikke været uden udfordringer. Worldcoin erkender de problemer, der er forbundet med overgangen til et nyt system, især i forhold til infrastruktur og databehov. Ikke desto mindre vejer de potentielle fordele tungere end ulemperne.

Eksperter forventer, at denne udvikling vil have vidtrækkende konsekvenser for biometrisk sikkerhedsindustrien. Hvis Worldcoin sætter en ny standard, kan konkurrenterne blive tvunget til at følge trop eller risikere at sakke bagud i kapløbet om forbedret datasikkerhed.

Denne udvikling er ikke kun vigtig for sikkerheden, men understreger også behovet for ansvarlig databehandling i den digitale tidsalder, hvor databeskyttelsesspørgsmål bliver stadig mere fremtrædende i den offentlige debat.

Top  Globalt stablecoin-betalingsnetværk Bridge, grundlagt af tidligere Square- og Coinbase-execs, hæver $58 millioner.

Valget af top teknologien viser, hvor meget stiftelsen er forpligtet til innovation. Gennem innovation stræber Worldcoin efter at inspirere interessenter og brugere på lige fod.

Den krypto virksomhed har for nylig stået over for internationale regulatoriske angreb. Regeringer over hele verden har rejst bekymringer over iris-scanninger og den følsomme dataindsamling. Med dette nye skridt synes Worldcoin at ønske at imødekomme disse bekymringer.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button