Altcoins

Wormhole lancerer massiv token airdrop og styrker decentraliseringen af sit økosystem

Wormhole lancerer massiv token airdrop

Wormhole, en interoperabilitetsplatform, der muliggør datatransmission mellem mere end 30 blockchains, har annonceret en massiv airdrop af mere end 617 millioner tokens.

Denne udvikling er en del af platformens strategi for at styrke decentraliseringen af sit økosystem. Wormhole-teknologien muliggør sømløs datatransmission mellem mere end 200 applikationer og anvendes af over en million wallets.

Wormhole starter token airdrop

Airdroppet følger efter en omfattende sikkerheds- og decentraliseringsgennemgang udført af Uniswap Foundations Bridge Assessment Committee. Resultatet var godkendelsen af Wormhole som det eneste protokol, der må bruges af Uniswap DAO. Dette skridt er i overensstemmelse med platformens løbende bestræbelser på at decentralisere sin drift og governance.

Wormhole vil distribuere tokens, der er kendt som W, til forskellige interessenter inden for sin community. Dette inkluderer brugere af dens økosystemsapplikationer og aktive deltagere. Distributionen har til formål at fremme engagement og bidrag til Wormhole-netværket.

Beredskabet til airdroppet blev fastlagt på baggrund af brugernes interaktion med økosystemet, hvor der blev taget et snapshot den 6. februar 2024 for at identificere de berettigede modtagere. Nogle markedsdeltagere rapporterede dog om problemer med berettigelseskontrolløren. Wormhole udtalte:

“Nogle brugere ser ingen resultater, når de forbinder deres EVM-konti med kontrolløren. Dette bliver i øjeblikket undersøgt, og vi vil svare med opdateringer så hurtigt som muligt om, hvornår disse brugere skal gentage verificeringen.”

Uanset dette, indfører airdroppet et governance-system baseret på tokens. Dette system vil give W-ejere mulighed for aktivt at deltage i beslutningsprocesser og dermed påvirke protokollens fremtidige retning og governance.

W-token vil også fungere på tværs af flere chains, hvilket muliggøres gennem Wormholes Framework for Native Token Transfers (NTT), der tillader sømløse overførsler inden for det tilknyttede netværk. Dette airdrop markerer dermed et afgørende øjeblik for Wormhole, der stræber efter at harmonisere sin teknologiske infrastruktur med et governance-model, der inddrager communityen i beslutningsprocesserne.

Top  Solana (SOL) Genvinder Styrke og Forventer Modstand-Blivende Stigning

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button