AltcoinsRipple

XRP Kurs fällt unter 0,50 US-Dollar: Ripple in der Kritik für XRP Verkäufe

XRP – Ripple’s cryptocurrency – falder under 0,50 $-mærket

Ripple (XRP) oplever en svag start på kryptoåret 2024, da priskurven i løbet af weekenden faldt under det psykologisk vigtige mærke på 0,50 $. En analyse fra Finbold har tiltrukket opmærksomhed blandt investorer, da den fokuserer på Ripples håndtering af XRP-reserver. Ifølge blockchain-data viser rapporten, at Ripple fortsætter med at sælge deres XRP, og i juni har de allerede solgt mindst 150 millioner XRP til en værdi af ca. 78 millioner amerikanske dollars.

Hver måned modtager Ripple automatisk 1 milliard XRP fra en formuekonto, og dette vil fortsætte de næste fire år. Dog har Ripple tidligere i 2022 og 2023 i de fleste måneder ikke rørt de tildelte XRP. I år er situationen imidlertid anderledes, da Ripple har solgt mellem 200 og 260 millioner XRP hver måned. Disse mønter var tidligere ikke i omløb og skaber derfor lidt inflation. Endnu vigtigere er den direkte prispress, der opstår som følge af XRP-salgene. I 2024 er der registreret 12 dage med Ripple-salg, og på 7 af disse dage faldt XRP-priskurven.

Spørgsmålet om, hvorvidt de store XRP-salg kan skade prisudviklingen, har forfulgt Ripple i årevis. Ved sin afgang blev medstifteren Jed McCaleb belønnet med 9 milliarder XRP og har solgt disse i trancher over næsten et årti. Først i sommeren 2022 var Jeds XRP-konto tømt. Regler skulle forhindre McCaleb i at sælge en stor mængde XRP på én gang, men teorier om indflydelse på priskurven vedblev.

I konklusionen konkluderes det, at XRP-salget fra Ripple, selvom det ikke kan overses på baggrund af den stadig betydelige markedsandel på næsten 28 milliarder dollars, heller ikke kan ignoreres i relation til prispresset. Det er også bemærkelsesværdigt, at Ripples ledelse ikke kommenterer yderligere på situationen og strategierne, selvom kritikken bliver stadig højere på diverse platforme. Over de seneste 12 måneder har XRP holdt sig stabil omkring 0,50 $, og en positiv stigning efter en retssag mod den amerikanske SEC er allerede glemt. Hvordan Ripple kan indlede en positiv udvikling for XRP forbliver det afgørende spørgsmål, hvis man skal tillade sig at være optimistisk.

Top  SEC Formand udtrykker nervøsitet omkring kryptoindustri

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button