AltcoinsRipple

XRP-Kursanalyse: Ripple erlebt trotz sinkendem Verkaufsdruck keinen Kursanstieg

Ripple’s XRP reducerer mængden på krypto-børser

Ripple’s XRP har set en faldende mængde, der holdes på krypto-børser siden februar. Denne tendens antyder en potentielt lavere salgspress og mulige kursstigninger. Til trods for dette fald har XRP-kursen ikke opfyldt forventningerne til en stigning.

Reaktion fra Ripple forbliver afdæmpet, på trods af faldende salgspress

På nuværende tidspunkt er 2,58 millioner XRP-token, svarende til 1,32 millioner USD til aktuelle markedspriser, placeret på kryptobørser. Ifølge Santiment er denne mængde faldet med 28 procent siden 1. februar.

Når udbuddet af en aktiv på børserne reduceres, kan det resultere i mindre salg, da investorerne vælger at beholde deres tokens. Dette kan normalt mindske salgspresset og muligvis føre til en stigning i kursen.

På trods af faldet i udbuddet på børserne har efterspørgslen på Ripple ikke fulgt med, hvilket afspejler sig i den faldende kurs siden det årlige højdepunkt den 11. marts.

XRP-kursprognose: Token forsøger at teste understøttelse igen

Ripple’s prisbevægelser viser en handel i en vandret kanal siden den 17. juli. Dette mønster opstår, når prisen på et aktiv bevæger sig inden for et bestemt interval, hvor den øverste linje fungerer som modstand og den nederste som understøttelse.

Selvom XRP-kursen faldt under den nederste støttelinje den 5. september, har der været en opadgående bevægelse siden da. Dette tyder på en mulig test af den tidligere support, som kun vil være vellykket med vedvarende stærk efterspørgsel efter XRP.

Hvis testen holder, kan XRP fortsætte sin stigning med kursmål på 0,56 USD og muligvis 0,60 USD. Men hvis testen mislykkes, kan kursen falde til 0,46 USD og annullere de positive muligheder.

Top  Bitcoin ETF Konkurrence Kickstarter i Hong Kong

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button