AltcoinsRipple

XRP-Kursprognose: Dead Cat Bounce oder nachhaltiges Wachstum?

Ripple XRP-tokenet har oplevet en stigning på 9 procent i løbet af de sidste 24 timer. Men dette er typisk for en “Dead Cat Bounce”, der ofte observeres under en bredere nedgang på markedet, da handlende fortsat better imod en kortvarig rally for XRP.

Ripple’s korte rally giver ingen lettelse

En “Dead Cat Bounce” refererer til en midlertidig genopretning af prisen på et aktiv efter et betydeligt fald. XRP faldt til et 30-dages lav på 0,43 USD under markedsnedturen mandag.

Da markedet begynder at komme sig, har XRP oplevet en Dead Cat Bounce med en stigning på 12 procent i løbet af de sidste 24 timer. Ikke desto mindre tyder On-Chain-data og det daglige prisdiagram på, at altcoinet muligvis fortsætter sin nedadgående tendens.

Negativ pris-DAA-divergens

BeinCrypto observerer en negativ pris-Tagesaktive-Adressen (DAA)-divergens. Denne metrik sammenligner prisbevægelserne for en aktiv med ændringerne i antallet af dagligt aktive adresser. Investorer følger denne for at se, om den tilsvarende netværksaktivitet understøtter prisbevægelserne.

Pris-DAA-divergensen for XRP er -51,65 procent på nuværende tidspunkt. En negativ pris-DAA-divergens under en prisstigning indikerer, at brugeraktiviteten eller netværksengagementet ikke understøtter rallyet. Denne divergens signalerer altid et svagt og ikke-bæredygtigt rally.

Positivt Market-to-Realized-Value (MVRV)-forhold

Desuden sætter XRP’s positive Market-to-Realized-Value (MVRV)-forhold salgspres på mønten. MVRV-forholdet for altcoinet er på 30,88 på nuværende tidspunkt.

MVRV-forholdet for et aktiv måler forholdet mellem dets nuværende pris og den gennemsnitlige pris, hvortil alle dets cirkulerende tokens blev erhvervet. Hvis værdien er over én, handles aktivet til en pris, der er højere end mange investorer’ omkostningsgrundlag.

Top  Ungarn planlægger omfattende regulering af kryptovalutaer, så lokale banker kan tilbyde dem direkte

Med en værdi på 30,88 indikerer XRP’s MVRV-forhold, at altcoinet er markant overvurderet. Dets ejere kan sælge for at opnå gevinster, især da de bearish stemninger forstærkes. Dette vil lægge pres på prisen og forhindre en opadgående trend på kort sigt.

XRP Kursprognose: Fald under 0,50 USD er forestående

Hvis salgspres øges, vil XRP miste sine seneste gevinster og fortsætte sin nedadgående tendens. Dens pris kunne falde til 0,46 USD, hvis dette sker.

Men hvis købsaktiviteten genoptages, og tilstrækkelig efterspørgsel understøtter det nuværende rally, kunne XRP’s pris stige til 0,52 USD.

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button