AltcoinsCardanoChainlinkDogecoinRipple

Youtube refuses to take down deepfake video of Ripple CEO Brad Garlinghouse entice XRP holders to transfer coins – Reddit users.

Reddit-brugere har identificeret en deepfake-video af Ripple-direktør Brad Garlinghouse, der beder XRP-holdere om at overføre mønter til en bestemt adresse med løftet om at fordoble deres oprindelige investering.

Redditor GabeSter delte den deepfake-video i en Reddit-tråd, der blev postet på r/Cryptocurrency onsdag og hævdede, at Youtube har nægtet at fjerne videoen i over en måned.

I den ikke-opførte video med titlen “Calling All Ripple Holders Immediately,” kan man se en deepfake-version af Garlinghouse, der inviterer seere til at deltage i en “XRP X2” -begivenhed og siger, at Ripple ville “fordoble beløbet” af XRP sendt til en adresse, der er angivet efter scanning af en stregkode.

Videoen har i øjeblikket over 20.000 visninger, på trods af at den ikke er opført eller søgbar på YouTube.

En anden Redditor kommenterede, at de havde observeret en lignende YouTube-annonce både den 25. november og den 3. december. Andre deltagere i diskussionen hævdede også at have set tilsvarende deepfake-annoncer på platformen.

På trods af de åbenlyst falske elementer i annoncen bemærkede GabeSter, at Google har nægtet at fjerne videoen og hævder, at den ikke overtræder deres retningslinjer. Redditor Maxx3141 hævdede, at årsagen til, at videoen ikke er blevet fjernet, er fordi den ikke er blevet kontrolleret af et menneske.

“Mit gæt er, at de bruger robotter til at udføre arbejdet, og disse robotter er forfærdeligt nemme at snyde,” sagde Redditor Maxx3141. “Men efter næsten en måned bliver denne lort stadig udsendt, og jeg vædder på, at de fik hundrede, hvis ikke tusindvis af rapporter, men stadig ingen tjekker det manuelt.”

Brugere på Reddit har også postet et link til en ikke-opført video med den deepfake-annonce på YouTube. GabeSter advarer andre mod at engagere sig med videoens QR-kode.

Top  Bitcoin viser styrke i markedet – Hvad er næste skridt?

Dette er ikke første gang, Garlinghouses lignelse er blevet brugt i en deepfake-video-svindel. Sidste måned postede Ripple-direktøren på X en advarsel til XRP-holdere om at passe på falske ordninger og gavekort, efter en lignende video, der viser Garlinghouse, der anbefaler en fiktiv 100 millioner XRP-gavekort og lover at fordoble brugernes beholdning, blev offentliggjort på YouTube.

“I de seneste dage har der været en stigning i deepfake-svindel-videoer (se nedenfor), der lægger nye ord med gammelt videomateriale fra Ripples begivenheder (@YouTube sover I igen?!), skrev Garlinghouse på X med et screenshot af den førnævnte video. “Husk: stol ikke, verificer (alle godkendte meddelelser vil kun komme fra officielle Ripple-konti).”

I 2020 indledte både Brad Garlinghouse og Ripple retssager mod YouTube og hævdede, at video-streaming-platformen muliggjorde svindlere at fremme bedrageriske ordninger, der negativt påvirkede deres brand og omdømme.

Sagen nåede til en resolution i 2021, da de involverede parter accepterede at samarbejde for at forhindre, opdage og fjerne sådanne svindel fra platformen.

Bliv opdateret om Cardano News

Find Chainlink News og opdateringer her

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button