Analyse

1INCH Investment Fund kauft 1,75 Millionen Dollar inmitten eines Krypto-Blutbads – Wie hat sich der Token seither entwickelt?

En kraftig opsving for 1INCH-kryptotokenet

Kryptovalutamarkedet oplevede en turbulent dag, hvor mange likvidationer nåede op på næsten 200 millioner dollar ifølge Münzglass data. Mens resten af markedet bakkede, formåede 1INCH at stige med 3 % inden for de sidste 24 timer, og blev handlet til $0,241 ved skrivetidspunktet. Dette kommer efter en tidligere nedgang til et all-time low på $0,214.

1inch-teamet køber bunden

Interessen for 1INCH-tokens blev vakt af den lave pris, især hos 1inch Investment Fund. Fondet brugte 1,75 millioner dollars i USDC for at købe næsten 8 millioner 1INCH-tokens tæt på det historiske lavpunkt. Der er også tidligere indikationer på, at teamet køber ved bunden før de sælger ved toppen.

Børsdata viser nu, at der er færre investorer, der har interesse i at sælge deres 1INCH-tokens. Der er endda en stigning i nettostrømmene væk fra børserne ifølge CryptoQuant, hvilket antyder, at nogle holder fast i deres tokens.

Yderligere bullish tegn viser sig

Der er endnu flere bullish tegn på, at 1INCH kan fortsætte sin positive udvikling. Chaikin Money Flow-indikatoren viser en stigning i købsaktivitet, mens On Balance Volume er steget, hvilket indikerer øget købspress.

1INCH forsøger også at bryde ud af en nedadgående kanal, og med stærkere købspress og støtte fra markedet kan 1INCH muligvis sigte mod en kritisk modstand på $0,43 i fremtiden.

Den seneste prisvolatilitet har også skabt interesse for terminsmarkedet, da likvidationer ramte en ugehøjde på $216.000 ifølge Coinglass. Open Interest for 1INCH er steget med 47 % inden for de seneste 24 timer og nåede det højeste niveau siden juni.

Top  Solanas Potentiale in bullmarkedet kan være undervurderet, ifølge kendt kryptoanalytiker

Finansieringsraterne er også gået i positivt terræn, hvilket indikerer en optimistisk stemning blandt handlende. Alt i alt tegner fremtiden for 1INCH kryptotoken lovende, med en stærk opsving og bullish tegn på horisonten.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button