Analyse

3 Kryptowährungen, die man nächste Woche nicht handeln sollte

Handel med kryptovalutaer er et risikabelt foretagende på grund af dets overvejende eksperimentelle karakter og den høje volatilitet på kryptomarkedet. At vide, hvilke kryptovalutaer man bør undgå at handle med, er en vigtig del af en god risikostyringsstrategi for at forbedre resultaterne.

I denne sammenhæng kan nøgleindikatorer give værdifulde indsigter og advarselssignaler på kort eller lang sigt. Disse inkluderer den Relative Strength Index (RSI), regulatoriske ændringer, udbudsinflation og token-ophævninger samt efterspørgselsprognoser.

For denne rapport har Coinphony hentet data fra forskellige kilder for at identificere tre kryptovalutaer, der ikke bør handles i næste uge. Især Binance USD (BUSD), Injective (INJ) og Kaspa (KAS).

Undgå at handle med BUSD på grund af usikkerheder i februar

I februar 2023 instruerede det New York State Department of Financial Services Paxos med at stoppe udstedelsen af Stablecoin’en BUSD. Denne beslutning blev truffet som led i en retssag mod kryptobørsen Binance, udstederen af ​​token i samarbejde med Paxos.

I november offentliggjorde Binance en blogpost, hvor de erklærede, at BUSD ville forblive fuldt indløselig indtil mindst februar 2024:

“Paxos har erklæret, at BUSD fortsat vil være understøttet af Paxos og forblive fuldt indløselig indtil mindst februar 2024.”
– Binance

Muligheden for at konvertere Binances Stablecoin til amerikanske dollars efter februar er usikker. Derfor kan disse markedsturbulenser direkte påvirke token, hvilket spekulanter af hensyn til ordentlig risikostyring bør undgå at handle med.

Undgå at handle med Injective (INJ) denne weekend

Dette weekend vil Injective-teamet modtage over 125 millioner dollar i INJ fra frigivelsen af lock-up-perioden. Det samlede beløb, der frigives, overstiger værdien af tokens til en værdi af 135 millioner dollar og kan føre til massive salg næste uge. Ifølge Coinphony advarede Coinphony den 16. januar om denne begivenhed TokenUnlocks.app.

Top  Finanzexperten legen Terra Classic-Preis für Ende 2024 fest

Kaspa (KAS) udbudsinflation

I mellemtiden er Kaspa en relativt ny kryptovaluta, der for nylig er kommet i rampelyset med en imponerende prisudvikling. KAS steg fra 0,000170 dollar i maj 2022 til 0,155 dollar og nåede sit all-time high i november 2023. Denne bevægelse belønnede tidlige investorer med gevinster på over 20.500 % på 1,5 år, og nu falder prisen med 35 % til 0,10 dollar.

Imidlertid har Kaspa oplevet en udbudsinflation på 163 % i forhold til de rapporterede 8,5 milliarder KAS i omløb (pr. juni 2022). Netværket har i øjeblikket en omløbende forsyning på 22,37 milliarder KAS ifølge CoinMarketCap, og den seneste inflation er endnu ikke fuldt prissat.

Sammenfattende kan det siges, at der kan være pludselige salgshændelser med disse tre kryptovalutaer, hvilket gør dem passende kandidater til investorer, der bør undgå at handle med dem næste uge og endda derefter, indtil økonomien viser de forventede konsekvenser.

Ikke desto mindre er det vigtigt at forstå, at kryptomarkedets uforudsigelighed kan spille til deres fordel. Hvis disse kryptovalutaer formår at tiltrække tilstrækkelig efterspørgsel, kan de også opleve en værdistigning under disse forhold. Derfor skal investorer udføre deres egen forskning og træffe velovervejede beslutninger for at have succes.

Ansvarsfraskrivelse: Indholdet af denne artikel bør ikke betragtes som investeringsrådgivning. Investering er spekulativ. Når du investerer, er din kapital i fare.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button