AnalyseCardano

ADA könnte einen Sprung auf 0,68 US-Dollar machen, wenn Käufer auf dem Markt aggressiv werden.

Cardano (ADA) kan nå $ 0,68, men der er en vigtige grænse, som skal overholdes

Når vi ser på den tekniske analyse, ser det ud til, at Cardano (ADA) kan nå en pris på $ 0,68 i en nært forestående fremtid. Dette er resultatet af dannelse af et absteigende trekantmønster på det daglige diagram, ifølge kryptoanalytiker Ali Martinez. Et absteigende trekantmønster er et teknisk mønster, der normalt indikerer afslutningen af en nedadgående tendens.

For at bekræfte dette bullish udsagn skal ADA dog lukke over $ 0,53. Hvis dette lykkes, kan det udløse en stigning på 32 % og måske føre ADA til $ 0,68.

ADA’s præstation er bemærkelsesværdig, da prisen steg med 10 % på bare 24 timer. ADA’s social dominans faldt dog til 0,596 %, hvilket kan indikere, at prisen stadig har potentiale til yderligere stigning. På samme tid rapporteres det, at Cardano’s handelsvolumen er steget markant, hvilket tyder på, at købere er forberedt på en potentiel stigning.

I derivatemarkedet har nettoplaceringen af købere været mere aggressive end sælgerne, hvilket kan indikere en snarlig stigning i ADA’s pris. For at støtte denne stigning skal købere på spotmarkedet vise samme grad af aggressivitet som deres fremtidige markedsfæller.

I betragtning af alt dette ser det ud til, at ADA’s fremtidige prisudsigter ser positive ud, og investorer kan muligvis se en betydelig stigning i ADA’s værdi i den nærmeste fremtid.

Bliv opdateret om Cardano News

Top  Hvordan AI revolutionerer Layer-2 blockchain-netværk: Sikkerhed, skalerbarhed og meget mere.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button